2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #358-#359 eigenaar van mijn favoriete vrachtwagen

favoriete vrachtwagen

Het is alweer even geleden dat ik goed en wel achter een computer heb gezeten. Inmiddels probeer ik alles weer rustig op te pakken en heb ik ook weer zin om te schrijven. Dus ik neem jullie mee naar afgelopen vrijdag en zaterdag. De dag dat Fortuna won en de dag dat we gezellig de stad in gingen. En ik de eigenaar van mijn favoriete vrachtwagen ontmoette. Ik neem jullie mee!

#358 Fortuna wint!

Vrijdag was het weer voetbaldag. Maar daarvoor moest ik eerst naar school. Een kort dagje met een les waarvan een uurtje eigenlijk het meest nuttige was. Toen kregen we eindelijk uitleg over planning maken met betrekking tot parcel distributie. Na school reed ik via Kaldenkirchen om te tanken weer naar huis. Ik maakte een pitstop bij een leuk bloemenwinkeltje voor een plantje voor mama. Die lag namelijk met buikgriep in bed! Daarna at ik thuis nog even en toen was het op naar Roermond!

Op pad

Mama lag echt voor pampus in bed. Die had namelijk een hele nare nacht achter de rug. Ik haalde wat boodschapjes die nodig waren en ik knuffelde met Olaf, dan had Mandy even tijd om zelf te lunchen. Toen Jill terug was uit school gingen Mandy, Jill en ik heel even naar de Intertoys. Daar haalde Jill wat ze graag wilde hebben en Mandy haalde wat leuke dingen voor Olaf voor Sinterklaas. Eenmaal weer terug maakte ik nog wat foto’s voor bij het artikel over EasySplit. Want alleen screenshots van een paar weken eerder vond ik niet mooi. En al gauw was het weer tijd om te eten! Papa had bami gemaakt met boontjes en saté. Heel lekker! Na het eten maakte ik voor mama 2 beschuitjes, want normaal eten was nu niet zo’n geslaagd idee.

Fortuna Sittard-Go Ahead Eagles

Papa, Jill en ik vertrokken naar Sittard. Met een omweg, want op de A73 was een ongeluk gebeurd. En toen was het wachten tot het 8 uur was! Fortuna Sittard speelde tegen Go Ahead Eagles. En dat werd een hele spannende wedstrijd. De goal voor Go Ahead Eagles viel namelijk al snel, en Fortuna deed enorm hun best om terug te komen. Maar dat was heel lastig! 3 kwartier later was het pauze, tijd voor een broodje frikadel! De tweede helft ging Fortuna er weer tegen aan en vielen er maar liefst 2 goalen! Hoppa, die waren binnen.

De hele wedstrijd hadden we trouwens een date naast ons zitten, ik geloof niet dat die goed is afgelopen. Het meisje heeft al die tijd alleen maar nors zitten kijken en dan naast mij zitten is niet zo geslaagd. Want ik brul, zing, spring maar wat graag mee om de jongens aan te moedigen. Dus ja, mij snapte ze duidelijk ook niet haha.

We reden terug naar Roermond waar we nog even na babbelde. Ik hielp papa nog even met Jive haar medicijnen en daarna reed ik terug naar huis. En papa zwaaide mij uit! Bij ons in de familie zwaaien we elkaar altijd even uit. Dat zit er gewoon in. Maar normaal loopt mama altijd even mee, maar dat ging natuurlijk niet. Dus nu deed papa het, ook leuk!

#359 eigenaar favoriete vrachtwagen ontmoet

Zaterdag hadden we afgesproken naar de stad te gaan met Jordy, Mandy, Jill en Olaf. Dus we vertrokken al op tijd naar Roermond, zodat we vooraf nog even bij de bandenboer op het industrieterrein konden stoppen. En mee dat we het industrieterrein oprijden zie ik de combinatie staan waar mijn favoriete vrachtwagen altijd voor staat. Gelukkig moesten we precies in die straat zijn, dus liep ik op de vrachtwagen af om wat foto’s te maken. Daarna liep ik terug en merkte ik dat de vrachtwagen gedraaid ging worden, dus ik besloot het te filmen! Maar de chauffeur draaide de wagen niet zo als ik dacht! Hij reed mij namelijk voorbij en stopte even met de vraag of het niet op tv kwam haha. Na een korte babbel waaruit bleek dat hij de eigenaar was, reed hij door en ging ik naar Kenneth toe.

We spraken af bij de bandenboer ’s middags terug te komen en we reden weer weg. Toen bleek dat de eigenaar de losse oplegger aan het aankoppelen was om weer verder te gaan. Ik twijfelde even om mijn visitekaartje af te geven, maar omdat Kenneth stopte moest ik wel. Dus ik gaf hem mijn visitekaartje en vertelde dat zijn vrachtwagen wel vaker op mijn website staat. En zo kwamen we even aan de babbel en liet hij de nieuwste wagen in het donker grijs zien. Ook heel erg mooi!  Het was in ieder geval heel erg tof om even gebabbeld te hebben met hem!

Gezellig de stad in

Na het babbeltje reden we naar papa en mama en daar zat een zieke Jill op de bank. Precies hetzelfde als mama, alleen dan niet met alles erop en eraan. Gelukkig maar! We wachtte op Jordy en Mandy, want die waren vertraagd. En toen die er eenmaal waren gingen we dus zonder Jill naar de stad. We propte ons in de auto van Jordy, dat ging precies goed en toen reden we naar de stad. Voor het eerst voor mij met Olaf naar de stad! We gingen naar de Athlete’s Foot, Only, Game Mania, MyCom en daarna gingen we lunchen bij Subway. Ik nam een broodje met kip teryiaki, avocado spread, sla, komkommer en augurk. Erg lekker!

Na het eten liepen we nog even een andere kleding winkel binnen en toen gingen we terug naar papa en mama. Jordy en Kenneth reden door naar Heerlen, want ze wilden wat halen voor onze computer. Toen ze terug kwamen dronken we nog wat en daarna vertrokken we met zijn vijven naar ons.

Nog meer gezelligheid

De eerste keer voor Olaf dat hij bij ons was! En dat vond ik stiekem wel heel erg leuk! We bestelden pizza en frietjes. Ik nam de pizza taco! Hij smaakte, maar echt heel erg lekker vond ik hem nou ook weer niet. Ondertussen keken we darten en waren Olaf zijn oogjes ook telkens naar de tv aan het staren. Kenneth begon tegen Olaf te praten en dat was heel schattig om te zien! Jordy en Kenneth bedachten zich om bij ons in de garage een dartbord op te hangen en dan wekelijks een dartavondje te houden. Hilarisch! Ik ben benieuwd of dat ook echt gaat gebeuren haha.

De computer werd gemaakt terwijl Mandy en ik een beetje op de playstation Call of Duty speelde en Olaf bezig hielden. Heel gezellig! Om half 11 gingen ze weer naar huis en besloot ik nog even te gaan douchen. Ik had het namelijk uit het niets ijskoud. Dat was op dat moment heel erg raar!

En dat waren de vrijdag en zaterdag! De winst van Fortuna was prachtig, het ontmoeten van de eigenaar van mijn favoriete vrachtwagen heel tof en de rest van de zaterdag was ook heel gezellig. Voor herhaling vatbaar! 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    november 29, 2017 / 7:07 pm

    toen ik dit las, dacht ik meteen dat je al besmet was met de buikgriep. Gelukkig is het weer over. Ik ben benieuwd hoe het met Kenneth gaat. Nu krijg je weer een druk weekend, als alles maar gezond is! Groetjes van opa en oma en een goeie roetsj naar morgen, dag 22! xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: