2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #36 spaghetti zonder spaghetti

spaghetti

Ken je dat ? Je bent lekker aan het kokkerelen en dan gebeurt het onmogelijke.. De inhoud van de pan valt in de gootsteen waar een vuile pan staat. Dat gebeurde mij dus vandaag! Maar na een klein rouwproces kon ik mij er toch overheen zetten, vandaag at de prullenbak onze spaghetti..

spaghetti

Vandaag stond er spaghetti á la Riek op het menu. Spaghetti met gehakt, prei, ei en nasi kruiden. Vandaag aten wij gehakt met uit, ei en nasi kruiden. Daarnaast maakte ik nog wat mexicaanse groente warm en dat was dan ons avond eten. Het smaakte gelukkig ook zonder spaghetti, maar spaghetti zonder spaghetti is geen spaghetti. Dus dit was al met al een beetje, netjes verwoord, jammer. Ik had ook geen brood liggen om te roosteren, en ik heb geen broodrooster, anders was dat denk ik wel lekker geweest.. Maar ach we hebben weer wat nieuws ontdekt: spaghetti zonder spaghetti!

Hebben jullie ook al eens zo iets meegemaakt ?

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: