2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #363 misschien iets te enthousiast

enthousiast

Tja gisteren was ik denk ik iets te enthousiast! School ging helemaal prima, ’s middags was ik druk met poetsen en ’s avonds maakte ik weer een volwaardig agv’tje. Dat viel iets te goed in de smaak!

Back to school

Gisteren ging ik het maar weer gewoon doen. Terug naar school, want anders zou ik teveel missen. Het was geen verkeerde keuze, want op wat boeren laten na ging het heel goed. Michelle en ik zaten weer op de goede stoel, waardoor de leraar weer behoorlijk wat te lachen had. Iets met liedjes zingen en woordgrappen maken haha. Tot half 12 werkten we goed door en daarna kakte we in en was het goed geweest! In de pauze had ik een Doe het zelf pakketje meegenomen met beschuit, appelmoes en een suiker-kaneelmengsel. Dat smaakte! En daarna hadden we nog 2 uurtjes personeel. Dat was vooral veel bellen met mijn toekomstig stagebedrijf! Nieuwe afspraak, oh nee dan kunnen we niet, weer een nieuwe afspraak. Gelukkig gaf het niks en kan ik nu zelfs eerder terecht!

Poetsen, poetsen, poetsen

Vorige week was al niet echt een poetsweek en toen ik ziek was ging dat idee al helemaal niet door. Dus stond het voor gisteren op de planning! De badkamer was mijn start punt en onder het genot van Sky Radio Christmas vloog ik er doorheen. Toen de slaapkamer en vervolgens ging ik naar beneden om de complete benedenverdieping te stofzuigen. Ik hield even pauze bij Kenneth, die lag op de bank. Het poetsen was ik even moe, dus ik besloot te gaan koken! De aardappeltjes gingen op “het vuur”, de worstjes en daarna reed ik even snel naar de winkel voor bietjes en eitjes.

Iets te enthousiast

Ik maakte dus aardappeltjes met een braadworstje en bietjes. Dat smaakte me heel goed. Zo goed, dat ik nog een worstje en wat bietjes had. En die voelde ik de rest van de avond zwemmen haha. Oeps! Toch iets te enthousiast geweest.

Na het eten deed ik de afwas, vervolgens verschoonde ik Kiko en molde ik nog een grote spin. En toen was het nog tijd voor het toilet. Maar daarna was ik er echt klaar mee voor de dag. Ik plofte op de bank met mijn laptop en uiteindelijk keken we nog naar “Papadag”, een hele leuke serie op NPO3! Ondertussen belde ik nog even met mama en toen was de dag alweer voorbij.

Kortom hij was weer lekker Kelly’s. Hoe was jouw woensdag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: