2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #365 de laatste 365 plates is mijn verjaardag!

laatste

Daar is hij dan de laatste van de 365 plates. De telling klopt niet helemaal, maar ik begon op 30 november, en de dag na 30 november eindig ik hem dan. Tijd voor de laatste met mijn verjaardag!

Schooldagje

Kenneth was nog ziek thuis, dus mijn ochtend begon met cadeautjes. Ik kreeg 3 hele toffe dingen die ik je nog in een ander artikel laat zien. Ja, ja, zo doe ik dat haha. Daarna stond ik gauw op, maakte ik me klaar voor de dag en begon ik aan het schrijven over eergisteren. Mama belde nog, ik ontbeet en voor ik het wist mocht ik weer naar school.

Ik begon met leerling loopbaan begeleiding, dus dat was vooral zelfstandig werken. Daarna hadden we nog een les in management en aan het einde van die les waren we eigenlijk allemaal gaar. Ik haalde een wrap in de kantine en die viel goed. De laatste les was Engels, maar omdat een groot deel z’n spullen niet had besloten we een filmpje ondertussen op te zetten. Ik heb dus bijna de hele film “Finding Dory” gezien. Heel leuk!

Beetje vieren

laatste

De middag was erg leuk! Ik vierde mijn verjaardag op mijn manier en dat was heel gezellig. Daarna ging ik naar de Plus voor het avondeten. Zo haalde ik soepgroenten, vermicelli, tomaatjes en ijsbergsla. En daarna ging ik druk aan de slag. Ik maakte met kippenbouillon een groentesoepje. En ik maakte voor mezelf nog een bagel met roerei, tomaat, ham en ijsbergsla. Heel erg lekker! Maar misschien nog belangrijker voor mezelf. Hij viel ook goed!

Na het eten deed ik de afwas en kroop ik achter de laptop om wat artikeltjes te schrijven. Rustig met de tv op de achtergrond. (Oh en een zakje chips, wat ook goed ging! Jippie!) En dat deed ik de rest van de avond haha. Een relaxte verjaardag eigenlijk. Zaterdag vier ik hem met bezoek en daar heb ik veel zin in!

Laatste 365 plates

En dit was de laatste 365 plates! Ik heb het volgehouden, ongelooflijk haha. Het was een hele kluif om bijna elke dag te schrijven. En hoewel er 3 dagen missen en de telling niet klopt, laat ik het wel bij deze. Dit is de laatste 365 plates. Maar, er is een maar, ik ga niet stoppen met het dagelijks schrijven over mijn leventje. De een doet dagelijks vloggen, ik schrijf dagelijks. Het hoort een beetje bij mij! De naam verandert wel, dat leg ik je vanmiddag uit in de Welkom december.  En anders zie je het morgenochtend. Dus op naar een nieuwe naam, een nieuwe telling en bovenal een nieuw levensjaar!

Het was geen verkeerde verjaardag, heel rustig! Hoe was jouw donderdag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. José
  december 1, 2017 / 10:27 am

  Zo sluit je een periode af. Maar jou kennende komen er weer andere leuke verhalen voor terug. Daar ben ik heel benieuwd naar. Fijne dag en tot zaterdag op je verjaardagsfeestje. Gr xx

 2. oma
  december 1, 2017 / 6:54 pm

  koud, guur, niet fijn. We hebben op ons gemak boodschappen gehaald en na het eten was het weer geen weer om te fietsen. We hadden wel willen komen, maar wisten dat Kenneth nog niet in orde was.
  Fijne avond en tot morgen, hopen we. Groetjes en een knuffel van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: