2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #37 hawaii

365 plates #37 hawaii

Pizza, pizza, wooohh pizzaa Hawaii! We wilden gisteren wat bestellen, omdat het vrijdag was, een vriend van Kenneth mee at en omdat we er zin in hadden. Dus deden we dat ook!

Nou waren de jongens uiteindelijk later thuis. En ik wilde graag nog naar mijn ouders, een pakketje wegbrengen en even een kerstballen box scoren. Dus ik bestelde niet, ik pakte een pizza Hawaii uit de diepvries en maakte die klaar. En daarbij nog wat komkommer voor t idee. Ik vond het lekker, kan ook niet anders want het is mijn favoriete pizza!
Wat is jullie favoriete pizza?


Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: