2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #38 #39 frietjes

365 plates #38 #39 frietjes

Dit weekend aten we eigenlijk alleen maar frietjes als avondeten. En af en toe is dat helemaal niet erg, dan komt het gewoon zo uit! Deze week gaan we weer aan de groentes e.d. Maar goed ik neem je mee naar mijn borden!

Zaterdag aten we bij mijn zusje en schoonbroer. Ja, wij zijn wel de weg op gegaan. Gek genoeg was de a73 gladder dan de binnen wegen, dus veel problemen hebben we niet gehad. We namen onderweg vanuit mijn ouders naar hun Mc Donalds mee ! Dat was al heel lang geleden! Ik at een medium menu met 9 kipnuggets en frietjes. 

Gisteren, zondag, aten we spontaan mee bij mijn schoonouders. Ze hadden hamburgers op t menu. En mijn schoonvader maakte er zelf nog frietjes bij! Dat smaakte heel goed! Beter als de frietjes uit de diepvries. En dat was ons frietjes weekend! Vanavond ga ik weer wat gezonds maken met genoeg groente. Hebben jullie wel eens zo’n “cheat” weekend ?


Volg:

2 Reacties

 1. Dorothé
  januari 9, 2017 / 12:25 pm

  Tja wat doe je als t te glad is voor boodschappen te doen?
  Lekker discussiepuntje trouwens lol
  Broodje bitterballetjes.

  • Ballontraebay
   januari 9, 2017 / 10:17 pm

   Jaa dat is leuk ! Hmmm lekker!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: