5   16
0   25
15   57
20   75
17   75
3   32
14   78

365 plates #40 Beef Shanghai

365 plates #40 Beef Shanghai

Het 40e bord alweer! Dat gaat snel.. Vandaag maakte ik weer eens iets vreemds klaar. Weliswaar met pakjes en zakjes, maar hey je kan niet alles willen! Er stond Beef Shanghai op het menu, benieuwd wat dat is, dan lees gauw verder..

Eigenlijk is het heel simpel. Het is namelijk mie met gehaktballetjes in een saus. Verder voeg je daar nog prei en taugé aan toe en je hebt een heel lekker maaltje! Ik pakte er nog wat komkommer bij, en ik had mijn buik weer gevuld. Voor herhaling vatbaar! En ooit een keer zonder pakjes 😉
Proberen jullie wel eens een wereldgerecht zoals Beef Shanghai uit?

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: