0   30
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

365 plates #41 Bobotie

bobotie

Bobotie, een van onze favoriete gerechten kun je wel zeggen ! Ik maak het niet gauw, omdat je er wat meer werk aan hebt als met menig regulier recept. Ik bedoel nasi hoeft niet ook nog eens 15 minuten de oven in. Maar soms maak ik er tijd voor vrij! En een groot voordeel, je krijgt er genoeg groente mee binnen.

bobotie

Ik maak bobotie momenteel gewoon nog met een pakje. Zoals ik al vaker heb verteld is de tijd nogal schaars en ook best wel heilig geworden. Over 3,5 week mag ik weer naar school en dan wil ik wat meer zelf gaan doen, meer verse groenten en nog wat meer uitproberen. Maar goed bobotie maakte ik met een pakje. En dan zit er nog een lading sperziebonen in, een groene appel, wat crème fraîche en gehakt. Ik maak er altijd wat meer rijst bij, omdat ik weet dat we er de volgende dag nog een keer van kunnen eten. Het smaakte in ieder geval weer super lekker ! Ondanks dat de rijst nog wat hard was en de sperziebonen knapperig.

Hebben jullie al eens bobotie gehad? En wat stond er bij jullie op het menu vandaag?

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: