0   31
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

365 plates #42 Stage en bobotie

365 plates #42 Stage en bobotie

Zoals wellicht vele weten loop ik momenteel nog stage. Over precies 3 weken heb ik het erop zitten en mag ik nog genieten van 2 dagen welverdiend vrij hebben. En daar verheug ik me al op! Vandaar ook dat ik met mijn snotterhoofd gewoon werk, morgen nog en dan heb ik weekend. Vandaag had ik het makkelijk, ik kon namelijk gewoon weer mijn bord in de magnetron schuiven!

We hadden dus leftover bobotie! Ietsje droger, maar nog steeds lekker als je het mij vraagt. En dat at ik onder het werken aan mijn stage opdrachten op. Nu heb ik het jammer genoeg nog steeds niet af, door mijn verkoudheid is helder nadenken niet bepaald sterk momenteel. Volgende week maandag heb ik de deadline gesteld. Dan gaan we de opdrachten doornemen en dan is het klaar. 24 januari komt mijn begeleider het eindgesprek voeren en dan is het als het goed is ook afgesloten. Voor die tijd moet alles gedaan zijn, maar ik vind maandag prettiger. Dan heb ik nog 2 weken om gewoon mijn ding te doen dat ik moet doen. Heel veel meer over de bobotie zelf heb ik eigenlijk niet te vertellen! Morgen maak ik weer compleet wat anders, en daar verheug ik mij ook al de hele week op. Het is zuur, zoet, winters en past perfect bij deze tijd van het jaar. Ben benieuwd of het lukt, maar dat zien jullie morgen 🙂

Vinden jullie de kleine persoonlijke updates tussendoor ook leuk ? Het doet me denken aan de 365 days challenge die ik heb gedaan op The Dutch Notebook. Dat vond ik ook erg leuk om te doen, maar op de een of andere manier is mijn bord laagdrempeliger. Laat mij weten of je het leuk vind, misschien pas ik het her en der nog wat aan dan. Een mix van een persoonlijke update en hetgeen waar het om draait ! Mijn bord!

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  januari 12, 2017 / 8:00 am

  het komt allemaal goed Kelly en beterschap voor je verkoudheid!

  • Ballontraebay
   januari 12, 2017 / 12:44 pm

   Dank u wel!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: