2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #44 t/m #47 dubbel gevoel

365 plates #44 t/m #47 dubbel gevoel

Een dubbel gevoel, dat is hoe het momenteel voelt als ik terug kijk naar de afgelopen dagen.. Het is weer even een zure appel waar ik doorheen moet. Niet dat het erg is, daar word je sterker van, maar geef mij maar een zoete watermeloen. Het was me wat de afgelopen dagen, en dat zie je ook in de borden terug. Heel veel lekkers wat niet teveel tijd kostte, kijk je mee met deze grote update ?

#44 een Kellychicken met kreukelfriet, warme groenten en salade

Het zou bijna in een menu van het wegrestaurant kunnen staan, maar dat is een goed teken. Vrijdag had ik vrij, een dag waar ik overdag heel goed van heb genoten. Ik wilde wat simpels maken en zo ontstond het idee van frietjes uit de oven, met een kipburger en mexicaanse groente. Kenneth voegde er de burger aan toe en zo kwamen we uit op de Kellychicken met kreukelfriet en de rest. Het was echt mega lekker !

#45 homemade pizza hawaii en rucola

Zaterdag waren we de hele middag en avond bij mijn zusje en schoonbroer. Een heerlijke middag ! Gezellig met mijn zusje de weekboodschappen gedaan en daarna samen pizza gemaakt. We kochten een pak van de AH met pizzadeeg en een potje tomatensaus. Daar kochten we nog zakjes strooikaas, ananas, rucola, shoarma en ham bij et voila we konden ze gaan maken. Het was heel gezellig om te doen, en het smaakte dubbel zo lekker.

#46 frietjes met een satékroket

Zondag was een dag met een zwart randje. We lieten de onze lieve Marilyn  inslapen. Na een mooie 14,5 jaar, was het tijd om haar aan opa en oma daarboven te geven. Daar mag ze de boel lekker gek gaan maken.  We hadden het hele gezin bij elkaar, het was ondanks alles wel gezellig. We aten frietjes die mijn zusje en ik zijn gaan halen. En maakte er met z’n allen het beste van.

#47 Ketjap nasi met kipsaté

Vandaag aten we weer eens nasi! Daar had ik erg veel zin in, veel groentjes, en rijst, en wat spekblokjes. Hij was alleen wat bruin door de ketjap. Maar dat geeft niet. Het smaakte wel weer! We hadden er alleen licht opgewarmde saté bij, hij was eigenlijk nog een beetje koud. Maar we zien wel hoe dat risico af gaat lopen! Het was een rotdag, maar laten we maar zeggen dat het aan blue monday lag..

Zo ik ben gelukkig weer bij met de challenge! Soms als er dingen gebeuren heb je gewoon even geen kracht om te schrijven, gelukkig komt hij weer langzaam terug! Wat hebben jullie allemaal gegeten dit weekend ?

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: