2   29
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #48 na saté 

365 plates #48 na saté 

Na saté komt een leeg bord. Een flauw grapje, wij aten vandaag weer nasi. De leftover van gisteren! En dat was erg lekker hoor.

Nou weten jullie dat ik gek ben op nasi, maar nasi de 2e dag is nog beter. Lekker, makkelijk en weinig afwas! De beste combinatie als je het mij vraagt. Het zijn spannende dagen op het moment! Vandaag rondde ik alle examens af en met een beetje geluk wordt het morgen nagekeken. Ik hoop het, dan kan er een dikke streep onder. Dan is het alleen nog het eindgesprek dinsdag en de uren draaien die nog moeten. De laatste loodjes !
Waar houden jullie je momenteel mee bezig?


Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: