2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #50 speedy mie

365 plates #50 speedy mie

Speedy mie, daar wijdt ik alweer het 50e bord aan! 50! Ik moet zeggen dat ik er best trots op ben. Maar ook op deze ontdekking, want het was zo snel, je kunt er eindeloos mee variëren en het smaakte en vulde prima! Maar wat is dan speedy mie ?

Speedy mie is eier-mie die je 4 minuten in een kom kokend water legt. Super snel! Ik zal binnenkort een klein receptje schrijven en met jullie delen. Het was in ieder geval heel snel, daarnaast maakte ik  nog rul gehakt met wok groente en teriyaki saus. In eerste instantie was het rul gehakt met papier.. Gelukkig kwam ik er net op tijd achter. Nog niet alles had ik uit elkaar “gehakt”. Ik had ook nog een komkommer in de koelkast liggen, dus die maakte ik er bij om nog wat meer groente naar binnen te krijgen. Met wat sladressing erover is dat natuurlijk 10 keer zo lekker. Het was in ieder geval super snel klaar en daar was ik wel blij mee, want ik had enorme honger en het was me een dagje wel.

Zo en dat was het alweer voor vandaag ! Ik vlieg nog heel even naar mijn ouders voordat ik weer mijn bedje in duik. Wat aten jullie vanavond ?

Volg:

3 Reacties

 1. Ans v zantvoort
  januari 19, 2017 / 8:56 pm

  Wij hadden spinazie stamp en braadworst

  • Ballontraebay
   januari 20, 2017 / 7:02 am

   Lekker ! Dat wil ik nog steeds een keer maken !

 2. oma
  januari 20, 2017 / 8:03 am

  goed gedaan Kelly, nog even en dan krijg je meer tijd om te koken! succes verder van opa en oma

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: