2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #51 Super snelle mie

365 plates #51 Super snelle mie

Super snelle mie, kan dat ? Bestaat dat ? Jazeker mensen! Wij nemen de snelle mie, maak daar een grote portie van en houden over voor een dag later. En tadaaa, super snelle mie it is! Er zijn weinig momenten dat ik zo snel met mijn bord eten op de bank zit. 

mie

 

 

 

 

 

 

 

 

In 5 minuten zat ik al op de bank, haha. En daar was ik zo blij mee! Na 2 dagen “overwerken”, een half uurtje langer ongeveer, was ik eindelijk weer echt om half 6 klaar. En dan de weet hebben dat je alleen maar een bak mie in de magnetron hoeft te doen is magisch! Natuurlijk maakte ik er weer komkommer bij. Want dat moet gewoon, voor wat extra knabbelvoer en omdat ik die combinatie zo lekker vind.

Vandaag hadden we ook een toetje ! Ik was namelijk na het eten even naar de Lidl gereden. Wat ik er allemaal heb gekocht laat ik jullie morgen zien. Maar onder andere dit toetje hierboven heb ik gekocht. En het was zo lekker ! Ik ga zondag maar even terug voor nog een voorraadje. Voor af en toe, mag dat namelijk best wel !

En nu zit ik heerlijk op de bank. Daar was ik echt enorm aan toe. Dit logje schrijven, de shoplog voor morgen en nog wat brainstormen. I love it!

Dus ik ga maar weer gauw verder! Hebben jullie nog plannen voor het weekend ?

Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: