2   29
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #54 paarse kool

365 plates #54 paarse kool

Paarse kool, waarom heet het niet zo? Waarom heet rode kool, rode kool. Geen idee! Maar gelukkig is het wel altijd lekker.

Vandaag was gelukkig een rustige maandag. Er was genoeg te doen hoor, maar er ging weinig mis. Ik was een half uurtje later klaar, maar Kenneth kwam nog een trailer halen, dus daar wilde ik wel even op wachten. 

Op het menu stond wat makkelijks. Ik had geen flauw idee wat te koken, dus toen ik nog een potje paarse kool of wel rode kool zag staan kwam het welbekende lampje. Ik schilde alvast de aardappels voor, dus toen Kenneth thuis kwam konden we gelijk eten! Wel zo makkelijk 🙂 
Daarna zijn we nog even naar de Lidl gegaan voor fruit (en Engelse producten). En toen op naar mijn ouders en zusjes! Gezellig even bijkletsen, wat ophalen en eigenlijk wat afleveren. Maar dat zijn we dus vergeten, morgen weer een dag haha!

Hoe was jullie dag vandaag?


Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: