2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #55 een zuur randje

365 plates #55 een zuur randje

Een zuur randje, dat had mijn maaltijd wel kan ik je vertellen! Maar ook een heel gezellig randje. Eigenlijk is het niet te vergelijken het een gaat namelijk over mijn eten en het andere over de avond zelf. Maar met mijn migraine hoofd en gezien het tijdstip dat ik dit schrijf ga ik maar gewoon over tot de orde van de dag!

Allereerst HAPPY BIRTHDAY OPA!!!! Aangezien een van mijn trouwe lezers oma en opa zijn, hoort dit er natuurlijk bij 🙂 Nog vele jaren opa en tot zaterdag ! XXX

Vandaag was een behoorlijke drukke dag op stage, maar tegen het einde moest ik mijn taak toch echt overdragen. De internationale wagens die ik met veel passie heb geprobeerd te leiden heb ik niet meer onder mijn hoede. Alleen nog de ondersteuning! Ik moet zeggen dat dat me nog best zwaar viel, of ja zwaar, het voelde heel raar!

Ik kookte vandaag “hang over de lip”, beter bekend als zuurkoolstamppot ! Met ananas er doorheen en shoarma reepjes. As we speak ben ik het restje aan het af laten koelen in een bak met koud water. (Ik wil graag naar bed!). Maar we combineren het aangename gewoon met het minder aangename! Dus schrijf ik nu nog even dit blogje 🙂 Ik vond het in ieder geval erg lekker en ook Kenneth was enthousiast. Alleen het geen wat zo zuur er aan was, dat was de piccalilly die ik had gekocht. Mijn mond trok ineen ervan, de stukjes groente erin waren groot, dat vond ik wel leuk. Maar dat zure, brrr, nog erger als een zurenmatje! En de zuurkool was bij lange na niet zo zuur haha.

Ik moest naar mijn ouders en zusjes toe om een jas te brengen die morgen daar wordt afgehaald. Heel gezellig! En onderweg er naar toe zat ik in een “telefoonvergadering” samen met mijn schoonpapa en Kenneth. Ik vind het nog steeds raar en gaaf tegelijk dat dat nu mogelijk is! Ik kreeg alleen bij mijn ouders nog een migraine aanval, gelukkig was ik op tijd met de paracetamol. Maar leuk is anders, nu heb ik alleen nog een dof hoofdpijn gevoel in mijn hoofd. Maar dat zal dadelijk met slapen wel weg trekken!

Dus ik ga nu langzaam mijn bedje opzoeken. De boterhammen heeft Kenneth al voor me gesmeerd, dus daar hoef ik niet meer naar te kijken! Slaap lekker allemaal!

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  januari 25, 2017 / 12:02 pm

  mooi om te lezen, bezige bij en ’s avonds “op”! Lief van Kenneth dat hij je zo helpt, de stage zit er bijna op en dan kom je tot rust! Opa vindt het leuk, als je hem benoemt, succes, sterkte en groetjes van opa en oma! xx

  • Ballontraebay
   januari 25, 2017 / 9:56 pm

   Eindelijk ja! Ahh leuk mooi 🙂 groetjes terug ! xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: