2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #59 groente bommetje

groente bommetje

Een groente bommetje, dat aten wij vandaag ! Na een hele drukke dag, en nog overwerken, moest ik ook nog even naar de supermarkt. Maar daar heb ik geen spijt van, want wat ik daar kocht maakte vandaag een gezond bordje. Zonder pakjes of zakjes #proud! Kijk je mee ?

groente bommetje

Vandaag aten we spaghetti, volkoren spaghetti nog wel, maar dat kwam omdat deze langs de kassa lag. En ik denk dat ik dat wat meer wil in gaan voeren hier. Volkoren pasta vult voor mijn gevoel ook wat meer. Maar back to the groente, want dat is waar dit logje om draait!

Ik moest dus na mijn werk nog naar de winkel, aangezien onze groente voorraad wat laag was geworden. En daar kocht ik een winterwortel, prei, courgette en paprika’s voor in de saus! Dat gecombineerd met de knoflook en ui die ik nog thuis had en 2 potjes tomatenpuree maakte een lekkere saus. Gelukkig kon mama mij vanmorgen uitleggen hoe ik het aan moest pakken, en dat maakte tot een bordje dat erg lekker was ! Ik had er ook nog wat Italiaanse kruiden en peper en zout aan toegevoegd, maar daar proefde ik eigenlijk niet veel van terug. Maar het smaakte 🙂

En nu zit ik na een afwas, wat tv kijken, en even gezellig bijkletsen met mama dit logje te typen! Voor vandaag heb ik niet veel te melden. Mijn stage is goedgekeurd, het eindgesprek is vandaag geweest. Dus nog 5 dagen uurtjes maken en dan is het gedaan. Een heerlijk gevoel! Nog een fijne avond en hoe maken jullie je pastasaus ?

Volg:

2 Reacties

 1. Dorothé
  januari 25, 2017 / 10:47 pm

  Mmmm klinkt goed
  Brengt op ideeën meis
  Xxx

  • Ballontraebay
   januari 26, 2017 / 7:02 am

   Goed idee ! xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: