2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #6 favoriete eten

365 plates #6 favoriete eten

Mijn favoriete eten op de 3 P’s na is Nasi. En oke, bijna alles vind ik heerlijk, maar dit eet ik toch wel 1 keer per week. En deze laat ik je dan ook graag zien op dag 6 van de 365 plates challenge!

Vandaag bestond de nasi uit het volgende: witte rijst, chinese wokgroente, spekjes, ketjap, beetje loempiasaus en 2 toetjeslepels kruidenmix. De spekjes bak ik in hun eigen vet en daar gaan dan de groente en toevoegingen bij. De rijst kook ik, giet ik af en bak ik dan even mee met de rest. Et voila, we zijn klaar 🙂 Weinig afwas en lekker, voor mij een topcombinatie. Daarbij nog wat komkommer met een beetje dressing en ik zit te smullen!

Ik ben wel benieuwd wat jullie toevoegen aan de nasi! Welke groente, sauzen, vlees ? 


Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: