2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #61 vrijdag frietje

frietje

Vrijdag frietdag hanteren we hier niet. Alhoewel dat van mij wel zou mogen hoor. Maar aangezien we ook wel eens een frietje eten in het weekend eten is het gewoon zoals het uitkomt ! Vandaag had ik er zoveel zin in, dat het zo uit kwam. 

Voordat ik begin aan mijn mini dagboekje wil ik eerst het volgende zeggen..

HAPPY BIRTHDAY SCHOONPAP! Hopelijk heb je een fijne dag gehad en ben je inmiddels bijna in Hauneck om te lossen 🙂 See you tomorrow xx

En nou naar mijn bord, of ja bakje ! Ik had zoals gewoonlijk een frietje oorlog besteld en daarbij een kroketje. We hadden al een 1,5 week geen friet meer gehad, dus dan is het erg lekker! En het kroketje had ik al in geen eeuwigheid meer gehad, dus win win! De aardappelen die ik vanmorgen had geschild vergeten we gewoon voor heel eventjes.

Vandaag was de laatste vrijdag op stage ! Ik tel hardop af, en dat doen mijn collega’s ook. Dat is het moment dat ze een behoorlijk pak op hun schouders erbij krijgen. Maar vandaag hebben ze al behoorlijk veel zelf gedaan ! Dus die komen er wel. Een leuk moment vandaag was toch wel toen mijn collega vroeg of ik geen verwarming in de auto had. En ik zonder er bij na te denken ook nog nee zei. Maar die heb ik wel, alleen staat hij op standje klein. In uiterste nood gaat deze aan, maar voor de rest heb ik mijn muts en sjaal. Ik doe aan benzinebesparing! Maar dat was natuurlijk lachen, gieren en brullen, en mij compleet voor gek verklaren. Maar dat doen de meeste die het horen hoor.

Dit weekend hebben we maar liefst 2 verjaardagsfeestjes ! Die van mijn schoonpap natuurlijk en van mijn lieve opa ! Allebei morgen, en ik heb er onwijs veel zin in! En wat zondag brengt lees je maandag weer, want dat weet ik ook nog niet.

Wat zijn jullie plannen voor dit weekend ?

 

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: