2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #62 party weekend

party weekend

Een party weekend was het afgelopen weekend zeg! Zoals ik vrijdag in #61 al vertelde hadden we 2 verjaardagen en zondag zou nog een raadsel worden. Maar al met al was het een heel gezellig weekend.

Zaterdag:

Zaterdagochtend was ik gezellig met mijn jongste zusje Jill op pad. Eerst even zelf naar de Heuts en daarna pikte ik haar op om even naar de Action te gaan. Daar kocht ik natuurlijk weer te veel. Binnenkort laat ik jullie mijn favoriete item zien! Daarna haalde we Mandy op en die bracht ik vervolgens ook weer terug naar mijn ouders. Daarna ging ik gauw naar huis eten, cadeautjes inpakken en toen op naar Opa en Oma voor verjaardag 1. Daar gingen we rond 3 uur weer weg, op naar verjaardag nummer 2 van schoonpaps. Eerst langs de Mediamarkt voor een cadeautje en toen echt naar hem toe. We hebben de hele middag en avond gezellig gebabbeld. Mijn schoonpaps heeft als een van zijn specialiteiten saté’s maken, en daar hielp ik hem bij. Alhoewel het alleen bestond uit in de saus roeren vond ik het wel heel leuk en natuurlijk heel lekker!

Zondag:

party weekend

Zondagochtend ging ik eerst op pad voor de boodschappen. Een interessante opgave! Daarna gingen Kenneth en ik naar mijn ouders en zusje toe. We hebben de hele middag gezellig gehangen, ik ben nog met Jill gaan wandelen en voor de rest even lekker rommelen. Mama vroeg of we wortelstamppot mee wilde eten, en daar zeiden we geen nee tegen ! Dus aten we een kotelet met hutspot en nog een stuk rookworst. Nomnomnom! En daarna zijn we de rest van de avond nog gezellig gebleven.

Wat mij betreft een echt party weekend, met gezelligheid, plezier en lekker rommelen. Hebben jullie ook een gezellig weekend gehad ?

Volg:

4 Reacties

 1. Dorothé
  januari 30, 2017 / 6:44 am

  Het was gezellig xxx

  • Ballontraebay
   januari 30, 2017 / 11:10 am

   Zeker ! Xxx

 2. oma
  januari 30, 2017 / 7:45 am

  fijn, dat jij je zo hebt geamuseerd, dan laat de laatste dagen stage maar komen, succes Kelly!

  • Ballontraebay
   januari 30, 2017 / 11:10 am

   Dank u!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: