20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 plates #63 met liefde gemaakt

liefde

Met liefde gemaakt, dat is wel hoe ik het bordje kan omschrijven. Ik had oprecht zin om even er net wat meer mijn best voor te doen. Buiten het blikje groente sneed ik zelf ook nog wat dingen erbij. En ik kan eerlijk vertellen dat het veel voldoening geeft!

met liefde gemaakt

Eigenlijk maakte ik niks bijzonders, maar toch smaakte het zoveel beter als normaal! Ik maakte gebakken aardappeltjes met een hamburger en mexicaanse groente. Daarnaast bakte ik nog wat ui en paprika. En ik maakte nog een kleine salade van ijsbergsla en komkommer. Het smaakte echt super lekker! Ik geloof dat het door mijn enthousiasme en liefde komt, en natuurlijk omdat ik hem nu niet op standje gasbrander had staan.

Vandaag was echt een hele rustige dag. Ik hoefde amper wat te doen, alleen kijken voor vrachten. En dat is iets waar ik geen moeite mee heb. Dus ik amuseerde mij wel. Ook ik heb een nieuwe about pagina geschreven en wat nieuwe dingen voor Ballontraebay bedacht. Over een paar dagen ga ik de veranderingen doorvoeren. En daarmee is mijn laatste maandag op stage ook gedraaid! Check, check, dubbel check nog 2!

Hoe was jullie dag vandaag ?

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    januari 31, 2017 / 11:57 am

    mooi, dat je een rustige dag gehad hebt Kelly. Het voorjaar komt eraan en dat is ook niet gek. Gisteren was het kil en ozelig! Veel binnen gedaan en als het beter weer is dan kunnen we ons buiten weer goed vermaken. Succes de komende dagen! xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: