2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #64 de een na laatste

Een na laatste

De een na laatste dag van stage zit er op! De een na laatste !! Het was een vreemde dag, maar wel een met goede momenten die ik graag wil bewaren. Maar laten we beginnen met de hamvraag, wat stond er op het menu ? 

Een na laatste

Vandaag aten we andijvie stamppot ! Met spekjes en een rookworst. De andijviestamppot had ik op smaak gebracht met een kippenbouillonblokje. Erg lekker ! Ik voeg verder dan ook geen zout toe, puur de smaak van de bouillon en wat boter. Het was geslaagd.

Vandaag was zoals ik al zei best vreemd. Momenteel is het erg rustig op stage, maar dat is wel prettig zo tegen het einde aan. Er beginnen zich steeds meer mensen in de werkomgeving te realiseren dat ik bijna weg ga. Zo ook de bedrijven waarmee we samen werken. Het is dan leuk als je hoort dat ze het jammer vinden en nieuwsgierig en enthousiast zijn naar en over mijn toekomstplannen. Dat geeft een boost !

Morgen schijn ik nog een vervelend klusje te krijgen, maar dat zie ik dan wel weer. Het maakt me niet uit, want morgen loop ik vol ornaat met een Mc Donalds vlag naar buiten ! Dat is een geintje van mama en mij haha. Maar ik loop wel met een opgeheven neus naar buiten. Ik kijk er naar uit!

De een na laatste dag, check ! Hoe was jullie dag en wat aten jullie vandaag?

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: