2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #65 bloed, zweet en dikke tranen

bloed, zweet en tranen

Bloed, zweet en dikke tranen, daar kan ik de afgelopen 22 weken het beste mee omschrijven! De stage periode zit er eindelijk op. Het was zwaar, heel zwaar, maar het is gelukt. En nu is het eindelijk tijd om mezelf weer een beetje terug te gaan vinden! Vandaag deed ik ook aan echte housewife goals wat betreft het avondeten. Laat ik jullie maar weer mee nemen !

Vanmorgen was ik al weer vroeg op! Ik schreef een brief, waste af, hing de kleren op het wasrek en als housewife goal sneed ik al alle groente in stukjes. Daarna was het tijd voor mijn laatste stage dag ! Ik nam van die chocolade mini’s mee en dat viel in goede aarde want er werd de hele dag van gesnoept.

Ik ben blij dat het voorbij is. Ik heb onvoorstelbaar veel geleerd, moeten worstelen met mijzelf, maar ook heel veel mooie momenten gekend. De voor mij “bekende” chauffeurs aan de balie waarmee ik een praatje maakte. Het contact met het bedrijf waar Kenneth voor werkt en het contact met een bedrijf in Breda. Stuk voor stuk waren het lichtpuntjes waardoor ik mij door de dag heen kon halen. En dat zijn ook de momenten waar ik met een dikke glimlach naar terug kijk ! Het getoeter van collega en vriend Theo als hij langs reed, het getoeter van een collega bij DSV, Kenneth aan de balie, het geklets met chauffeurs, dat waren de mooiste momenten. Bloed, zweet en dikke tranen is trouwens niet overdreven hoor! Bloed van de papier sneetjes, zweet van het ren je rot om het af te krijgen en dikke tranen van het verdriet dat ik had.

bloed, zweet en tranenDe groente die ik vanmorgen sneed was trouwens voor de chili con carne die ik heb gemaakt. Weliswaar met een zakje, maar de groente sneed ik allemaal zelf. Binnenkort wil ik gaan proberen zonder pakjes en zakjes te koken, maar soms is het gewoon makkelijk. Ik vond het trouwens erg lekker smaken! Met wat witte rijst erbij en dan goed mengen, en ik kan zo een pan leeg eten. Gelukkig kon ik mij weerhouden! Want morgen eten we er weer van. Of vermoedelijk alleen ik, want Kenneth vond het nogal pittig. Dus dat is meer voor mij haha.

Zo en nu ga ik gauw een logje voor morgen schrijven, mocht je trouwens dadelijk terecht komen in een andere lay-out. Schrik niet, ik ben wat aan het rommelen. Ik heb (zoals wel vaker) nieuwe plannen, serieuze plannen, en daar moet ik hier en daar wat dingen voor veranderen. Ik heb er in ieder geval super veel zin in !

Hoe was jullie dag vandaag?

Volg:

4 Reacties

 1. Dorothé
  februari 1, 2017 / 10:35 pm

  Blij voor je dat deze 20 pittige weken erop zitten, nog pittiger dan je chili vandaag. Maar je hebt ze gehad. Klaar. Op karakter volbracht.
  Petje af. Nu adem halen, rust en op rechts door op school.(in jouw termen) Passie weer zoeken want die ben je echt niet kwijt. Komt goed meis. Heel fijn weekend eerst.
  Xxx

  • Ballontraebay
   februari 2, 2017 / 8:42 pm

   Dankje mama! Dat moet wel lukken 🙂 xxx

 2. Tamara
  februari 1, 2017 / 10:56 pm

  Hier een grappig dagje gehad. Heb vandaag mijn 1e zwemles gehad voor C diploma. Werkelijk wat een rot conditie heb ik hahaha. Maar wel leuk en verwacht morgen toch wel spierpijn.

  • Ballontraebay
   februari 2, 2017 / 8:42 pm

   Hahaha geweldig !! Ik denk dat Luca het ook leuk heeft gehad of niet ?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: