2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #66 op links en door

op links

Op links en door gingen we vandaag! Ik ging mee met Kenneth op de vrachtwagen. Heerlijk om weer een dagje mee te zijn gegaan. Die momenten doen me op de een of andere manier echt goed. En ik had mijn laptopje en camera bij. Dus ik had gewoon de best of both worlds vandaag!

Volgens mij waren er vandaag al chauffeurs die weekend hadden.. We moesten regelmatig op links ze voorbij. Maar het was heerlijk om weer mee te maken. Ik had de camera mee, waarmee ik een soort van vlog heb gemaakt. Die komt binnenkort online ! En ik schreef op mijn laptop een paar artikelen voor de komende tijd. Maar ik heb vooral genoten van het uitzicht in Overijssel, Gelderland en nog een stukje Brabant. Na een half jaar kan zo’n dag gewoon niet meer stuk!

op links

We aten om 5 uur nog een broodje kipschnitzel van het tankstation, dus toen we thuis kwamen had ik niet echt honger meer. Maar na gezellig een tijdje met mama te hebben gebeld en een klein stukje tv gekeken te hebben met mama en Mandy (over cakepumps in Amerika), dat kan als je gewoon allebei dezelfde zender aan zet haha, kreeg ik honger. Dus ik maakte nog een klein bordje chili con carne van gisteren klaar !

En dat was ons op links en door dagje ! Het artikel van morgenochtend zal ietsje later online komen dan gemiddeld. Ik ga van tevoren nog een aantal dingen aanpassen. Ik vermoed dat dit rond een uurtje of 10 zal zijn, dus stay tuned! Genieten jullie ook van het uitzicht als jullie rond aan het rijden zijn ?

 

Tipje voor volgers uit Delft die op jacht zijn naar catering, kijk dan eens op catering Delft, ik denk dat het een aanrader is!

Volg:

4 Reacties

 1. Tamara
  februari 2, 2017 / 9:56 pm

  Ik val soms in slaap hahaha

  • Ballontraebay
   februari 3, 2017 / 8:24 am

   hahaha, dat gebeurt mij ook!

 2. oma
  februari 3, 2017 / 8:15 am

  fijn Kelly, dat zo’n dag je zo goed doet en vandaag ook een geniet-dag! oma xx

  • Ballontraebay
   februari 3, 2017 / 8:24 am

   Dat ga ik er wel van maken Oma! xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: