2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #67 Chinese gezelligheid

chinese gezelligheid

Chinese gezelligheid, geen idee wat dat is, maar het omschrijft vandaag wel! Ik had namelijk een heerlijke vrije dag waarin ik deels productief was en deels het invulde met gezelligheid en lekker eten. En nu ik het voldoende cryptisch omschreven heb neem ik je maar gewoon mee!

Vanmorgen heb ik uitgeslapen tot 8 uur, wel met vanaf 6 uur ieder kwartier minimaal 1 oog open, maar dat mocht de pret niet drukken. Daarna ontbeet ik en ging ik aan de slag met Ballontraebay. Zoals jullie vanmorgen konden zien heb ik de lay-out gewijzigd en ga ik vanaf vandaag proberen minimaal 5 dagen in de week te posten. Het liefst 7 dagen, maar om geen beloftes te doen die ik misschien niet waar kan maken doe ik het zo.

Daarna heb ik het hele huis aan kant gemaakt. Gestofzuigd, gedweild, gepoetst, het beddengoed verschoond, een behoorlijke work-out als je het mij vraagt. Vervolgens lunchte ik met wat Youtube filmpjes en zicht op een betonwagen die bij onze buren beton kwam storten.

Ik had een boekje voor school gekocht, maar die bleek ik al te hebben, dus die deed ik vandaag ook retour en daarna ging ik vlug naar Anura voor Sjonnie’s sprinkhanen te halen. Die had wel weer honger na een paar dagen geen sprinkhaan te hebben gezien. Wel fruit en groente, maar 100% gelukkig wordt hij daar niet van.

Uiteindelijk belandde ik na mijn wereldreis bij mama en papa op de bank. Dat werd wel weer eens tijd vond ik! De laatste keer was zondag, en eigenlijk probeer ik wel wat meer langs te komen, maar dat kwam er niet van. Ook liep ik nog bij mijn schoonouders naar binnen, maar niet te lang, die zie ik namelijk morgen ook weer ! Waarna ik nog even met Mandy heb gesnuffeld en geshopt bij de Mediamarkt en Xenos. Toen we terug waren ben ik met papa meegegaan Chinees halen, en vervolgens at ik gezellig met ze mee!

En dat brengt me bij nu, ik zit gezellig nog even op de bank langs mijn zusje met de laptops op schoot. Over niet al te lange tijd rijd ik weer terug naar huis naar mijn mannetje, want die is al vanaf 03.50 weg. En dan is het bedtijd! Op naar een gezellig weekend! Hebben jullie nog leuke plannen voor het weekend?

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  februari 4, 2017 / 8:09 am

  dat was weer een heel andere dag voor je, mooie afwisseling Kelly! Fijn weekend voor jullie beiden! xx

  • Ballontraebay
   februari 4, 2017 / 10:18 pm

   Dank u wel ! xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: