2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #68 en #69 lekker weekend

lekker weekend

Wat een lekker weekend was dit ! Echt ik heb genoten, dat komt misschien ook omdat ik eindelijk geen buikpijn had. Wel wat kriebels, maar hey morgen is de eerste schooldag, dus op zich mag dat ! Laat ik jullie maar gauw meenemen door mijn weekendje.

Zaterdag begon lekker rustig, we stonden rond 11 uur op, ik ging brood halen en Kenneth werd nog even wakker. Mijn schoonouders zouden langs komen om even een klein klusje te doen en dan zouden ’s middags ook nog Mandy en Jordy langs komen. Het kleine klusje was een stuk aanrechtblad ophangen en daarnaast hoopte ik ook nog de 2e stelling op te bouwen. En dat is gelukt! De stelling bouwde met 6 man op, Mandy, Jordy, mijn schoonouders en Kenneth en ik. Een dure stelling haha. Maar ik heb nou wel een geweldig voorraad rek! Ook hingen we nog verschillende dingen aan de muur en ruimde ik de hobbykamer wat verder op. Een lekkere productieve dag !

Daarna zijn Mandy en ik boodschappen gaan doen, waarna we hamburgers met frietjes en salade maakte. Heel lekker !Als toetje hadden we Mona Brownie, met slagroomijs en M&M’s, jammie!! En toen natuurlijk pootjes omhoog en laptoppen en film kijken. Ik wilde eigenlijk nog kei hard werken voor Ballontraebay, maar het kwam niet uit de vingers, en dan ga ik het ook niet forceren.

Gisteren, zondag, kregen we ’s ochtends onze stoelen terug die een oom van Kenneth heeft gestoffeerd ! Hier alvast een preview, binnenkort als alles af is maak ik een hometour voor jullie. En daarna kwamen de neef van Kenneth met zijn vrouw en hun kleine mannetje spontaan op bezoek. Geweldig ! ’s Middags gingen we naar de stad. Ik wilde graag schoenen passen die ik had gezien, en ze zaten als sloffen. Ik kreeg ze van Kenneth, omdat ik ze anders liet staan. Ik laat ze deze week nog zien, ze zijn echt super leuk! En geschikt voor het weer van nu, maar ook voor de lente! Stay tuned! En daarna belandde we nog gezellig bij mijn ouders en jongste zusje. Ze wilde graag ook beginnen met bloggen, een goede en leuke afleiding! Dus daar heb ik haar de rest van de middag mee geholpen. Ik vind het altijd geweldig om te kunnen sparren met iemand die hetzelfde leuk vind als ik, dus ik ben er heel blij mee! Als je een kijkje wilt nemen, dit is haar blog: 24sevenJilly ! Ze schrijft over alles wat haar interesseert, van voetbal tot films, en van muziek tot tags.

Ook aten we weer gezellig met ze mee! Dit keer lekker zuurkool stamppot met vlees, witte bonen in tomatensaus, en een beetje leftover vlees van de chinees. Dat rijmt 😉 ! En als toetje lekkere yoghurt. Daarna bleven we nog even gezellig hangen en toen belandde we alweer in bedje.Moe en voldaan van een lekker weekend!

Hoe was jullie weekend ?

Volg:

5 Reacties

 1. Dorothé
  februari 6, 2017 / 6:55 am

  Het was gezellig
  Veel plezier deze week
  Hakuna matata xxx

  • Ballontraebay
   februari 6, 2017 / 1:52 pm

   Dankjewel ! xxx

 2. oma
  februari 6, 2017 / 8:18 am

  fijn dat je zo’n mooi weekend hebt gehad, heel gevariëerd, maar gezellig. Nu succes voor de rest van het schooljaar! xx

  • Ballontraebay
   februari 6, 2017 / 1:52 pm

   Dank u wel! XX

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: