20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 plates #7 de maaltijdsalade

365 plates #7 de maaltijdsalade

In de 365 plates van vandaag deel ik met jullie deze maaltijdsalade. Het was niet de bedoeling, maar deze muts was vergeten vlees uit te leggen.. En met behoefte aan wat simpels kwamen we hier op uit !

Kenneth kwam met het idee voor een maaltijdsalade. Anders was het iets van pizza of frietjes geworden, maar dat idee wil ik graag houden voor vrijdag!

Maar goed, de maaltijdsalade dus! Kenneth ging voor een caesar salade en ik koos dus voor de Kip Ketjap. Er zat pasta in, gemengde salade, cashewnoten en kippendijtjes. En dan natuurlijk nog een ketjap dressing. Erg geslaagd als je het mij vraagt! 

Ik koop niet gauw een maaltijdsalade, ik kook liever zelf en vind het nog best duur. Maar nu was het een handige uitkomst! Eten jullie wel eens een maaltijdsalade?


Volg:

2 Reacties

 1. Bernadette Kniest
  december 8, 2016 / 10:10 am

  Ik eet nooit maaltijd salades (en ook veel andere dingen niet) omdat er E stoffen in zitten en kleur/geur en smaakstoffen die niet allemaal even goed voor je lichaam zijn.
  Omdat de oorsprong van het vlees onduidelijk is en deze verkregen worden door veel leed en pijn.
  Diervriendelijk slachten kan namelijk niet.
  Dan nog wat stoppen ze in het dier antibiotica’s en het voer is ook niet zuiver.
  Alles stop je wel in je giegeltje en je lijf moet er maar weer weg mee weten.
  Groenten die gespoeld worden in water met gloor om het lekker lang fris te laten lijken ook dat wil ik niet in mijn lijf.
  Teveel suikers en ga zo maar door.
  Ieder zijn/haar ding hoor dit is echt geen aanval op je eetpatroon echt niet, het is puur en alleen hoe ik erover denk.

  • Ballontraebay
   december 8, 2016 / 7:18 pm

   Geen enkel probleem hoor ! Je mag rustig vertellen, hoe jij er over nadenkt. Ik maak salades ook liever zelf, maar dit was wel handig en leuk om te proberen. Goed dat je je zo bezig houdt ermee. Puur en eerlijk eten wordt steeds meer gedaan, een goede verandering als je het mij vraagt. Maar voor nu, bij gebrek aan tijd, laat ik het even voor wat het is. En inderdaad ieder het zijne 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: