2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #70 eerste schooldag

eerste schooldag

Zo de eerste schooldag zit erop! Het voelde vreemd en fijn tegelijk. Het was fijn om mijn collegaatjes weer te zien, maar het vertrouwen dat was er niet helemaal. En dan natuurlijk het gekke ritme om weer verplicht te luisteren. Het was me een dagje wel, maar ik neem je even gezellig mee!

De eerste schooldag is normaal voor mij een dag waarbij ik met buikpijn vertrek en de rest van de dag toch best nerveus ben. Ik had wel wat kriebels, maar de buikpijn was er niet en echt nerveus ook niet. Ik vertrok wat laat, maar kon zo door rijden (dat is raar!). En toen begon mijn eerste dag. Ik heb wel het gevoel dat je als 3e jaars wat serieuzer wordt genomen, er werd wat volwassener met ons omgegaan. Maar of dat nou komt door de ervaring die we nu hebben opgedaan of het feit dat we nu nog maar met 14 mensen in een klas zitten, ik weet het niet. Het was in ieder geval fijn om mijn collega’s weer te zien!

Eigenlijk hebben we alleen maar Duits gehad. Sterker nog het was eerder een Duitse dag! Eerst hadden we tot 14.00 een project dat we samen met leerlingen in Duitsland gaan uitvoeren. Daarna een uurtje Duits zelf. En toen de school uit was reed ik de grens over om even te gaan neuzen bij de DM (voor wie het niet kent, een soort Kruidvat maar dan goedkoper)  voor mij de hemel. Alles is er goedkoper, de make-up, de douchegel, de parfum, ik ging dan ook gecontroleerd los. De schade valt mee, maar die laat ik jullie nog zien in een “boodschappen” shoplog!

eerste schooldag

Thuis maakte ik nog een rits foto’s voor Ballontraebay. En rommelde ik lekker aan. Heerlijk om daar nu tijd voor te hebben! En ’s avonds maakte ik een lekker makkelijk kostje. Rijst met Chicken Tonight Kerrie en Mexicaanse groente. Dit keer had ik ook nog een toetje, namelijk 3 bolletjes slagroomijs en een paar M&M’s! Jammie!

Het was mij het dagje wel! Deze “eerste schooldag” was vreemd, maar Duits is ook best vreemd, dus het past goed bij elkaar! Hoe was jullie maandag ?

Volg:

5 Reacties

 1. Ans v Zantvoort
  februari 6, 2017 / 10:17 pm

  Vanmorgen om 9uur gaan sporten, vanmiddag naar de masseur, en Ton heeft lekker frietjes gebakken met bamischijf, dus een productief dagje met relaxt einde

  • Ballontraebay
   februari 7, 2017 / 7:26 am

   Heerlijk dagje zo te horen !

 2. oma
  februari 7, 2017 / 8:32 am

  ’s morgens ga ik eerst de nodige poetsjes binnen doen en koken, na het eten een ronde ( meestal 10-15 km) fietsen en daarna was het aangenaam om wat in de tuin te doen. Ik heb gemerkt dat ik graag snoei. Fijne dag Kelly, xx oma

  • Ballontraebay
   februari 7, 2017 / 5:15 pm

   Goed bezig oma ! xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: