2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #71 nieuwe vakken

nieuwe vakken

Vandaag was dag 2 op school en maakte we kennis met nieuwe vakken! Nou is iedere leraar deze week volgens mij nog een beetje van het rustig aan doen. En dat is natuurlijk wel lekker ! Even rustig opstarten.

Ik versliep me een soort van vanmorgen, ik schrok wakker om 10 voor 7. Oeps ! Natuurlijk redde ik het wel nog, maar het was even een schrik momentje.

nieuwe vakken

Vandaag startte we weer met 3 nieuwe vakken. Gericht op productielogistiek, het voorraadbeleid en management. Heel interessant ! En tot nu toe hebben ze mijn aandacht. Vandaag was ook weer het moment om te praten over mijn ervaringen op stage. Ik ben benieuwd wat voor een staartje mijn verhaal gaat krijgen. Met het gevoel dat ze niet 100% achter mij staan krijg ik wel de kriebels. Eveneens met het feit dat er dingen zijn waarin ik moet veranderen. En dat strookt niet helemaal met mijn ideeën hierover. Maar het laatste woord is er nog niet over gezegd, dus het zal wel goed komen.

’s Middags was ik al om kwart over 4 thuis ! Dat is heerlijk thuis komen, niet halsoverkop beginnen aan het avondeten. Nee, eerst even de bank op met mijn laptopje, heerlijk! Als avond eten warmde ik de chicken tonight op en maakte ik er gewoon nog wat sperzieboontjes bij. Lekker makkelijk !

En voor de rest van de avond ben ik eigenlijk van plan even te chillen. Samen met Kenneth op de bank of in bed een serie kijken, of toch nog even achter mijn laptopje. We gaan het zien 🙂

Wat aten jullie vandaag? Fijne avond, of dag !

Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: