2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #72 Lasagne en gezelligheid

lasagne

Lasagne en gezelligheid, dat omschrijft mijn dag eigenlijk het best, hoe gek dat ook klinkt. Vandaag was een korte schooldag met een interessante wending en gezelligheid. Laat ik jullie maar gewoon meenemen door mijn simpele en gezellige dag..

Vanmorgen was ik al lekker productief ! Het artikel met gadgets online gezet, blogs gelezen, aardappelen geschild, afval opgeruimd, prullenbak aan de weg gezet en om half 9 zat ik in de auto. Op naar school!

Ik vind de vakken momenteel heel interessant, en het doet me denken aan Ballontraebay. Misschien dat dat de reden is dat ik er best wel geboeid door ben. Daarnaast had ik nog een prettig gesprek met een begeleider. We hadden het over mijn verleden, mijn plannen, mijn stageperiode, verbeterpunten en nog veel meer. De thee ontbrak doordat de serveerster niet kwam, dus die hou ik tegoed. Eveneens dat ik volgend jaar een maatwerk stage ga krijgen. Ik ben erg benieuwd!

Na school reed ik naar mijn ouders en zusjes. Ik had Jill gevraagd of ze zin had om te bloggen. Ze schrijft op 24sevenjilly. Een blog over al haar interesses, erg leuk en uitgebreid! Dus ik pootte mij aan de eettafel met mijn laptopje en uiteindelijk heb ik alleen maar onderzoek gedaan naar media kit’s en het maken ervan. Daar ga ik nog lekker mee aan de slag!

lasagne

Papa en mama vroegen of ik wilde blijven eten. En eerst sloeg ik dat af, aangezien Kenneth dan thuis zou komen en hij dan wat zelf zou moeten verzinnen. Maar daarna belde hij en zei hij ook al dat hij laat zou zijn en al een broodje onderweg had gehad. Dus ik bleef toch lasagne eten 🙂 En nog vanille vla met kersen na. Lekker lekker !

Na het eten kocht ik snel wat fruit, melk en pompoenhummus bij de Appie. En nog een bloemetje voor mama. Daarna reed ik weer terug om nog even gezellig te kletsen, te hangen en tussendoor nog wat te schrijven, zoals dit. En dat brengt me op nu! Over niet al te lange tijd kachel ik weer naar huis, dan zie ik Kenneth ook nog even.

Het was een fijne dag ! Hebben jullie graag lasagne ?

Volg:

7 Reacties

 1. Dorothé
  februari 8, 2017 / 7:58 pm

  Dank je wel voor het bloemetje xxx
  Lief

  • Ballontraebay
   februari 8, 2017 / 10:31 pm

   Asjeblieft 🙂 xxx

 2. AnsvZantvoort
  februari 8, 2017 / 8:06 pm

  Ik vind lasagne ook lekker,maar ton niet, vandaag aten wij kip met rode currypasta en kokosmelk, en een flink groentepakket erin, erg lekker!

  • Ballontraebay
   februari 8, 2017 / 8:31 pm

   Haha, dat van ton had ik wel gedacht! Hmm klinkt erg goed!

 3. oma
  februari 9, 2017 / 12:17 pm

  Ha Kelly, dat was weer een leuke dag, toch fijn dat je weer naar school gaat, daar kom je tot je recht en… je geniet er ook weer van. groetjes van opa en oma

  • Ballontraebay
   februari 10, 2017 / 8:37 am

   Klopt oma! Groetjes terug!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: