2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #73 sale shopping

sale

De eerste keer weer in de trein, een middagje sale shoppen, en gewoon naar school. Daar bestond vandaag in grote lijnen uit ! Eigenlijk een heel relaxt dagje kun je wel zeggen.

Vanmorgen ging ik voor het eerst weer met de trein naar school ! Buiten het feit dat ik bijna het spoor op liep (lees: ik ging het perron af in plaats van op, iets met even geen idee hebben waar je bent) ging het me nog goed af. Daarnaast had ik 45 minuten om op school te komen, maar vreemd genoeg was ik er met 20 minuten al. Die conditie is dus nog niet weg. (Gelukkig 😉 ).

Na schooltijd gingen we met de meiden uit mijn klas even de stad in. Even wat eten bij McDonalds en nog wat snuffelen. Erg gezellig, een van de dingen die ik toch wel had gemist! Natuurlijk ging de euroknaller en de ijskoffie er ook gewoon goed in hoor!

Buiten dat kwam ik voor het eerst sinds een half jaar weer bij de Primark! En daar liep ik lichtelijk teleurgesteld weer naar buiten.. Ik hoopte nog wat spulletjes tegen te komen van mijn wishlist, maar dat was dus niet het geval. Een bummer! Maar gelukkig scoorde ik wel nog een leuk t-shirt voor Jill en eigenlijk wilde ik deze ook nog voor Mandy scoren, dat liep dus scheef.

Ik slaagde zelf wel bij de H&M, ik kocht er een superleuk soort houthakkers blouse! €5 in de sale, maar van vandaag tot en met zaterdag is er nog 25% korting op de sale van dameskleding.(TIP!) Dus ik betaalde er maar €3,75 voor, een koopje! En daarnaast kocht ik bij de Kruidvat nog gel voor Kenneth en afwasmiddel bij de Blokker, niet zo spannend dus.

sale

Als avond eten aten we een stukje lasagne van gisteren, daarbij boontjes, een hamburgertje en witlofsalade. En ik at er dan nog 2 gekookte aardappeltjes bij. Het is geen combinatie, maar als je ze “apart” van elkaar eet, merk je er niks van haha.

Zo en dan vliegen we als het goed is dadelijk nog even naar mijn ouders en dan is de dag weer om! Hoe was jullie dag ? Hebben jullie nog wat leuks geshopt in de sale van de afgelopen periode ?

Volg:

2 Reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: