2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #74 het is weer vrijdag !

vrijdag

Het is weer vrijdag!! Woehoee we have made it! De laatste eerste week van leerjaar 3 zit erop! De storm aan opdrachten is op komst, maar ik blijf kalm. Ik rijd met gepaste trots naar Duitsland voor boodschappen en benzine, because that is how we roll..

Vanmorgen reed ik weer met mijn autootje naar school. Met flinke spierpijn aan mijn scheenbenen kroop ik weer achter het stuur, kramp met het gaspedaal intrappen, maar hey i did it! Ik ben gewoon niks meer gewend, hahaha.

Op school zijn we begonnen aan ritplanning! Na een half jaar ritten te hebben gepland wordt mij nu eindelijk geleerd hoe het moet. Het is spannend. Het is een vak waarbij ik altijd heb geroepen dat ik deze wilde uit gaan oefenen, dus als ik veel fouten maak raden ze het me af. Maar momenteel weet ik niet wat de toekomst brengt, dus laat ik het gewoon weer los. Nederlands en Engels hebben we ook weer gehad vandaag, niet zo spannend, maar wel weer leuke uitdagingen.

Na school ben ik naar Duitsland gereden. Eerst naar de Lidl voor wat items en daarna tanken. Ik denk dat ik nog wel vaker in Duitsland ga komen. Het begint steeds makkelijker te worden. Eerst de DM, nu de Lidl en volgende keer de Aldi zullen we maar zeggen !

Vrijdag middag!

Daarna reed ik door naar de Plus voor de “echte” boodschappen. We hadden deze week waardebonnen waardoor ik voor niet te veel geld weer een fijne voorraad heb kunnen opbouwen! Dan kom je met een voldaan gevoel de winkel uit. Als het bonnetje een bedrag geeft waar je niet vrolijk van wordt en er zit niet eens korting bij, nou dan geeft dat een lichtelijke sik.

vrijdag

Voor avond eten maakte ik vandaag shoarma, met pitabroodjes en een salade. Lekker makkelijk voor een vrijdag! Het was eigenlijk de bedoeling om vandaag ook nog te poetsen en huiswerk te maken. Maar dat doen we gewoon morgen en zondag. Tijd genoeg! Nu eerst lekker bloggen, zodat ik weer wat op “voorraad” heb.

Hoe was jullie vrijdag ? Ook blij dat het weekend weer is bereikt ?

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  februari 11, 2017 / 8:22 am

  Kelly, hoe komt het dat jij pijn in je benen hebt?? Een fijn weekend en kom in beweging! xx

  • Ballontraebay
   februari 11, 2017 / 1:01 pm

   Spierpijn van het te snel wandelen oma ! xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: