2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #75 Bezoek, bezoek en nog eens bezoek

bezoek

Goh het is alweer maandag ! Dit weekend hadden we bezoek, en ik ging dan zelf ook nog op bezoek! Een gezellig weekendje eigenlijk, iets wat je wel vaker ziet als je mijn artikelen leest. We houden van gezelligheid ! Het was niet veel wat we hebben gedaan, maar we kunnen weer op een fijn weekend terug kijken en dat is wat telt!

Zaterdag: 

Zaterdag deden we ons weekend riedeltje! Naar de bakker, poetsen, brunchen en dat was dan ook dat. Ergens in de middag zouden we bezoek krijgen van mijn schoonouders en een oud collega van mijn schoonpaps met zijn vrouw. Heel gezellig! Voor die tijd had ik nog wat ruimte om te rommelen aan Ballontraebay. Al kwam het er niet helemaal van. Ik ben momenteel een beetje koos inspiratieloos. En dan ben je al gauw gewoon wat aan het googlen of Youtube filmpjes kijken.

Maar goed aan het eind van de middag kwamen ze dus en mijn schoonouders hadden een bakje met chocolaatjes meegebracht! Ze waren namelijk met de hotelbon die ik aan Kenneth had gegeven een nachtje weggeweest. Die hadden we namelijk aan hun gegeven, nadat we erachter kwamen dat we dus alleen nog van zondag op maandag konden gaan. En dat gaat niet vanwege school en werk.

Ook had ik een appel karamel cake gemaakt. Super lekker ! Maar daar zal ik deze week nog wat over schrijven, so keep you posted!

En als avondeten gingen we met z’n allen naar de wok bij ons om de hoek! Heel gezellig en ook lekker natuurlijk. Alleen was de sushi steeds op, dus daar heb ik misschien 5 stukjes van gehad. Daar heb ik dus dubbel van genoten! Verder ben ik 1 keer geweest wokken en had ik voor de rest vooral warme gerechten. Daar had ik namelijk veel zin in. Volgende week gaan we met een collega/vriend van Kenneth en zijn vrouw weer, dus dan wok ik dan wat meer! En als nagerecht had ik ijs en meloen, een chocolade soes, een bananen soes, 2 slagroomsoesjes en last but not least een donut.

Met een , gelukkig niet overvol, gevuld buikje liep ik weer naar buiten! En daarna hebben ze hier nog wat gedronken en zijn ze weer naar huis gegaan. Een gezellige zaterdag!

Zondag:

Zondag was echt een chill dagje. We stonden pas om half 12 op *schaam*, maar die zondagen mogen er ook zijn! We brunchte met broodjes uit de oven en startte zo onze dag!

Kenneth had afgesproken om met een vriend te gaan gamen. Dus die kroop achter zijn laptopje. En ik maakte huiswerk, keek tv, en deed wat pogingen om blogposts te schrijven.

Toen Kenneth zijn vriend binnen was ging ik zelf weer op pad. Ik wilde namelijk graag op bezoek bij mijn ouders en zusje. Ze hadden zaterdag voor mij een boek opgepikt bij de bieb en die wilde ik natuurlijk graag hebben! Daarnaast vond ik het wel weer tijd om er te gaan buurten en ik wilde graag even knuffelen met de hondjes. Ook moest ik nog naar de Action voor wat schoolspullen, dus nam ik mijn zusje even mee op pad. Uiteraard kwam ik weer met teveel onzin thuis, maar ik was en ben er blij mee! Jill had zich een Lego Harry Potter computer spel gekocht. Dus die moesten we natuurlijk meteen installeren en uittesten. Een leuk spel! Maar soms ook nog verdomd lastig. Zeker voor mij, ik heb de film niet gezien, en daar was hij super goed op gebaseerd! Een leuke uitdaging voor haar !

Rond kwart voor 6 stapte ik weer in de auto naar huis. Eigenlijk was het de bedoeling om voor ons drieen te gaan koken toen ik thuis kwam. Maar de groente waren nog bevroren toen het al etenstijd was geweest. Dus hebben we besteld.. Soms heb je nou eenmaal van die dagen zullen we zeggen ! Ik bestelde een broodje kipfilet met groentes. Maar die bleek dus te zijn gemarineerd met een chilisaus. Mijn mond stond compleet in de fik. Niks hielp meer, dus mijn les is om gewoon iets te pakken wat je lekker vind. Als toetje at ik ijs, het perfecte blusmiddel! Dinsdag krijg ik friet op school, dus ik wilde mij vandaag even inhouden, maar dat doe ik in het vervolg niet meer. Ik loop bij wijze van wel een rondje extra hahaha.

De rest van de avond heb ik lekker gerommeld, een stuk gelezen in het boek en gewoon rustig aan gedaan. Een fijne zondag in ieder geval!

Zo ik heb genoeg gepraat! Hoe was jullie weekend?

Volg:

4 Reacties

 1. oma
  februari 13, 2017 / 9:44 am

  mooi, dat je een fijn weekend hebt gehad, vanmorgen was je ook vol energie en een flink verhaal rolde uit je pen! Een fijne dag en succes met alles! liefs oma xx

  • Ballontraebay
   februari 13, 2017 / 10:25 am

   Dankjewel oma ! Liefs xx

 2. februari 13, 2017 / 3:27 pm

  Oh wow al dat eten, haha! ziet er goed uit allemaal, wel jammer van die overdaad aan hete saus!

  • Ballontraebay
   februari 13, 2017 / 5:10 pm

   Haha, ja het lijkt meer dan dat is. Ja, een leer voor de volgende keer zullen we maar zeggen 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: