2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #76 treinen

treinen

Zo het is alweer het begin van de avond nu ik dit begin te schrijven! Een dag gaat snel, dat merk ik iedere dag steeds meer. Treinen gaat me nu ik naar school ga steeds makkelijker af ! Zo ook vandaag weer, het was niet gepland, maar wel de slimste manier.. Laat ik jullie maar gewoon gauw meenemen!

Vanmorgen werd ik om half 8 al gebeld door Kenneth. Dat gebeurt eigenlijk alleen als er iets is, dus ik nam gauw op. Op de A73 was een ongeluk gebeurt en de vertraging was meer dan een uur. Gelukkig had ik alles in huis al gedaan, dus ik deed gauw mijn jas aan en besloot te gaan treinen vandaag.

Hierdoor was ik ruim op tijd op school! We hadden tot 2 uur hetzelfde vak, dat was best slaapwekkend. Je moet je namelijk voor je zien dat je dan met de zon op je gezicht achter een computer zit. Je bent op jacht naar informatie over dingen binnen het bedrijf, wat overigens wel interessant is! Maar als je klaar bent, dan ben je klaar. En zie dan nog maar eens 3 uur les vol te krijgen *gaap*! Ik maakte het huiswerk voor morgen alvast af, dan hoefde ik daar thuis niet meer naar te kijken. En van 2 tot 3 hadden we dan Duits, daar waren we zo doorheen!

Ik haalde de trein van half 4 op mijn duimpje ! En dat is een heel fijn gevoel. Daarna liep ik voor wat boodschappen naar de AH. Ik ben verliefd op de Efteling Blond Amsterdam spullen, zo gaaf ! Maar ik heb het gelukkig kunnen laten staan.

Trouwens het leukste van vandaag is het volgende; ik doe mee aan de actie Echte Post Is Cool 4.0 !! Ik was net op tijd met inschrijven. Het is een soort Sinterklaas surprise alleen dan door middel van post. Super leuk!

treinen

Na wat chillen met een snack van appel en een lepeltje pindakaas scrolde ik het internet nog af naar ideeën om over te schrijven. En voor dat ik het wist stond ik alweer achter de kookplaat om snelle bami te maken. En dat smaakte weer prima!

En de rest van de avond ga ik denk ik even bank hangen, bloggen, lezen, afwassen en straks nog even boterhammen smeren voor morgen.

Fijne avond allemaal! Wat aten jullie vandaag?

Volg:

3 Reacties

 1. oma
  februari 14, 2017 / 8:06 am

  een gewone dag, als zoveel. Je kunt het op de slofjes af. Fijne dag vandaag xx

  • Ballontraebay
   februari 14, 2017 / 3:56 pm

   Precies oma! Dankuwel xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: