2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #77 open avond school

open avond

Zo nu ik begin met schrijven zit ik te wachten tot het begin van de open avond van mijn school. Een van mijn favoriete dingen om te doen eigenlijk als het om school gaat. Andere enthousiast maken over de opleiding! Verder was er eigenlijk niet heel veel, dus laat ik maar jullie vertellen over mijn lange dag, met weinig woorden!

Vanmorgen kon ik weer lekker met de auto naar school touren, zonder file nog wel ! Muziekje aan en kachelen maar. Geen enkel probleem als je het mij vraagt! Op school gebeurde er eigenlijk niks spannends. Lessen volgen, kletsen met mijn mentor, en voor de rest hing ik met een vriendin van mij in de kantine.

open avond

De open avond begon om 5 uur, maar om half 5 gingen we eerst nog met z’n allen friet eten! Lekker ! En heel gezellig. Het was leuk om te zien hoe mijn leraren als een team zijn in informele sferen. Heel tof ! Het mooiste vond ik dat een leraar de directeur voor de gek hield door te zeggen dat hij nog mayonaise langs zijn mond had. Dit voor dat hij naar mensen ging die voor de open avond kwamen. Hilarisch! Ik had trouwens een frietje oorlog (as usual) en een megamix. Een mix van 8 kleine snacks. Weer eens wat anders als mijn satékroket haha.

De open avond was trouwens niet zo heel erg druk. Wel gezellig, omdat eigenlijk alle leraren wel aan het kletsen waren en je je daar als leerling bij kon voegen. Ook vertelde ik sommige over mijn toekomstplan waar Ballontraebay natuurlijk deel van uit maakt. Leuk om die verbaasde maar enthousiaste reacties te zien.

Eigenlijk zou het duren tot 9 uur, maar om 20 over 8 reed ik alweer weg daar, dus ik was nog best op tijd thuis! En daar stond mij een leuke verrassing te wachten. Een doosje chocolade in de vorm van een hart omringd met kaarsjes. Zo schattig en ook romantisch! Ik had het niet verwacht,dus dat was extra leuk. Ik had hem een reep Côte d’Or chocolade in de tas mee gegeven als verrassing, want dat is zijn favoriet, maar aan Valentijn zouden we eigenlijk niet doen. Dus het was wel heel leuk!

Daarna keken we nog samen naar “De slechtste chauffeur”, jeetje mina, ik ben benieuwd hoe dat af gaat lopen! Ik belde nog even met mama en nu zit ik alweer op bed. Zometeen ga ik proberen te slapen, ik heb enorme last van mijn darmen. Dus ik ben benieuwd!

Ik heb wel een soort van energieboost gekregen vandaag. Hoe was jullie dag ?

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: