2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #78 100 likes!!

likes

Zo de dag is zo goed als om, een lekker rustig dagje met een hoop leuke dingen. Van op school zijn tot 100 likes op Facebook, en van een super leuke strip tot chicken tonight, het kwam allemaal voorbij! 

Het begon vandaag met school, zoals iedere doordeweekse dag haha. Gewoon een normaal dagje met weinig bijzonderheden. We hadden het over opslageenheden, het kritieke pad, talenten, en dat was het. Interessant was het wel moet ik zeggen.

Leuk lesje voor jullie: het kritieke pad is wat moet gebeuren voordat je aan het volgende gedeelte van een proces gaat beginnen. Dit doe je zelf dus iedere dag! Om maar een stom voorbeeld te noemen; ik doe iedere dag de afwas, gewoon met de hand, bij gebrek aan machine. Ondertussen kijk ik YouTube filmpjes. Het kritieke pad is de afwas, die moet af, en ondertussen ben ik bezig met andere activiteiten zoals in dit geval YouTube filmpjes kijken.

likes

Na school reed ik door naar mijn ouders en zusjes, even bij buurten, chillen en gewoon gezelligheid. Mijn zusje had een appeltaart gebakken, die kwam ik natuurlijk ook even proeven! Heerlijk!

de pfaffs

Ze had ook een verrassing voor me! Een strip van “De Pfaffs”, mijn favoriete serie van vroeger. En stiekem nu nog ! Ik volg Kelly en haar kinderen via Instagram, brings back good old memories.

Rond half 6 reed ik weer naar huis om te gaan koken. De bedoeling was om chicken Tonight te maken voor 2 dagen, maar ik denk dat ik er morgen toch echt nog wat bij moet maken. Op zich niet erg, ik moet alleen de keuken leeg halen. Waarom vertel ik je morgen! Maar daarom wil ik zo min mogelijk afwas, zodat ik alles bij elkaar kan houden.

likes

Kenneth was redelijk op tijd thuis en was al een week niet meer bij mijn ouders geweest. Dus reden we gewoon naar ze toe. Voor mij een 2e keer, maar zoals jullie weten is dat voor mij geen straf! En rond een uur of 10 reden we weer naar huis.

En dan nu het nieuws waar ik super enthousiast over ben! Ballontraebay heeft de 100 likes gehaald op Facebook!!! Reden voor een feestje al zeg ik het zelf. Ik ga er een win actie rond organiseren, maar moet nog even kijken hoe en wat. En natuurlijk brainstormen wat leuk zou zijn om weg te geven en te winnen! Dus mocht je ideeën hebben, laat het gerust even weten!

Zo en dat was me het dagje wel weer zeg ! Jeetje wat heb ik een boel geschreven, terwijl de dag zo kort leek. En de 100 likes, en inmiddels al 102 nu ik dit schrijf. Wat een mijlpaal! Zo leuk! Ik zeg slaap lekker/goedemorgen. En hebben jullie Ballontraebay al geliked ?

 

Volg:

4 Reacties

 1. oma
  februari 16, 2017 / 5:08 pm

  leuk geschreven. Het leest makkelijk weg! succes morgen met het aanrecht, het zal wel lukken! xx

  • Ballontraebay
   februari 16, 2017 / 9:29 pm

   Dank u wel oma! Morgen gaan ze echt langskomen. Spannend! xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: