20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 plates #80 nieuwe keuken!

keuken

Woehoe de keuken is klaar ! Het voelt alsof hij helemaal nieuw is. Na een half jaar is het eindelijk afgewerkt. Tijd om de keuken te showen en te vertellen over vandaag!

Vanmorgen was ik alweer vroeg uit de veren om nog een afwas te doen, de keuken verder leeg te maken en even de stofzuiger door de benedenverdieping te halen. Maar ook om nog het artikel van vanmorgen af te werken. Ik vertrok na 8 uur richting school met het vooruitzicht op file, maar ik kwam niks tegen. Heerlijk rijden is dat!

We hadden vandaag les in ritplanning. Geloof me, de laptop was bijna naar buiten gevlogen! Als ik in de logistiek ga werken wil ik graag wat gaan doen waarbij je contact hebt met chauffeurs. Planner is daar een goed voorbeeld van. Maar als dat dan niet lukt wordt je bloed chagrijnig. Ik had 120 meer dan dat de echte planner had gepland. Stoom kwam uit de oren, want ik zag maar niet hoe ik het voor elkaar moest krijgen. Om 3 uur was ik klaar en karde ik weer terug naar huis.

Toen ik thuis kwam waren de mensen van Interiorfix al weg ! Het was even wennen. Mij deed het eerst een beetje denken aan een zwembad. Maar hoe langer ik in de keuken stond des te mooier ik het vond. En ik moet zeggen dat ik nu heel blij ben met het resultaat!

Ik ging op de hobbykamer, a.k.a. Ballontraebay’s office aan de slag voor Ballontraebay. Resultaat? Bijna niks gedaan. Alleen een paar ideeën opgeschreven. Iets is beter dan niets!

keuken

Als avondeten at ik een kommetje broccolisoep en een stuk stokbrood. Eigenlijk hetzelfde als gisteren, alleen dan zonder schnitzel. Erg lekker! Alleen vergat ik er een foto van te maken, oeps. Dus zie hierboven de lege variant. Na het eten ging ik de keuken inruimen en vervolgens plofde ik op de bank.

En daar zit ik nu nog! Tijd voor weekend ! Met een nieuwe keuken! Hoe was jullie vrijdag ? Plannen voor het weekend?

 

 

Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: