0   30
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

365 plates #81 lekker eten

lekker eten

Lekker eten, dat hebben we zeker gehad dit weekend! We aten buiten de deur en thuis, waren op pad en hadden visite. Een druk weekendje, maar ik heb er wel weer van genoten!

Zaterdag

Zaterdag deden we een aantal huishoudelijke klusjes en gingen daarna te voet naar de supermarkt. Ja mensen, jullie lezen het goed, te voet! Kenneth kwam met dat idee en daar zei ik geen nee tegen gezien het heerlijke weer! Want daar heb ik zaterdag echt van genoten! Toppie!

’s Middags haalden we mijn zusje Jill op en gingen we sprinkhanen halen bij Anura in Vlodrop. Eens in de 2, 3 weken buurten we even daar en nemen we weer eten mee voor Sjonnie. Ook gingen we even langs de Kruidvat. Ik kocht wat leuks om mee te knutselen voor Jill en een zak Rittersport chocolaatjes voor papa. Rond een uur of 3 waren we weer thuis en kwamen Theo en Anja op bezoek. Ik ging tussendoor nog even naar het dorp voor een tijdschrift voor oma en sla voor de sprinkhanen.

lekker eten

’s Avonds of eigenlijk op het eind van de middag gingen we gezellig wokken met Theo en Anja. Het viel eigenlijk wel mee wat ik allemaal heb gegeten, erg lekker was het in ieder geval wel! Daarna wandelden we een blokje om richting huis. Hebben we gezellig nog even gekletst en toen zij weer naar huis waren heb ik nog wat gephotoshopt en geblogd.

Zondag

Zondag zouden we eigenlijk een rustig ochtendje hebben. Maar mijn schoonouders hadden een plantje gekregen voor ons. Dus reden we eerst even naar hun toe. Mijn schoonpap had de letters V en 8 voor mij gekocht voor op mijn blauwe gebakje. Hilarisch! Deze week ga ik de auto wassen en dan kan ik de letters erop plakken.

’s Middags hadden we de verjaardag van oma op de planning! We gingen met de hele clan van 7. We kletsten bij en aten lekker vlaai. Mandy en Jordy kwamen daarna mee naar ons om gezellig nog even te gamen en hangen zoals we dat regelmatig doen. Mandy en ik gingen nog even naar de boodschappenwinkel voor wat vergeten dingetjes, een toetje en rucola.

De rucola was voor op de pizza die wij bestelden als avond eten! Ik zei toch dat we lekker eten hadden haha. En de rest van de avond hebben we gezellig nog gezeten en daarna was het alweer tijd om broodjes te smeren voor morgen.

Hebben jullie trouwens de nieuwe rubriek voor op zondag gezien? Kelly’s cup of tea ! Een rubriek waarbij ik iedere zondag kleine dingen deel die niet in een apart artikel passen. Ik ben er erg enthousiast over!

Ik ben benieuwd wat morgen gaat geven.. We moeten met school naar een school in Duitsland. De vorige jaren dat we deze samenwerking aangingen liep het voor geen 5 cent. Hopelijk nu wel! Hoe was jullie weekend?

Volg:

4 Reacties

 1. februari 20, 2017 / 11:44 am

  oh wat een heerlijke dingen heb je allemaal gegeten zeg, erg leuk! oh pizza.. jam! mijn weekend liep anders dan gehoopt. Vrijdagavond wezen skieeen dit was wel een succes, zaterdagavond kwam mijn vriend langs (wat zondag ook de bedoeling was) en wij hebben nog een film gekeken samen tot 23:00 zondagochtend was die ziek en bleef die thuis en ik had een ontstoken oog en ik kon amper daglicht verdragen dus ik zat onder een kleed verstopt.

  • Ballontraebay
   februari 20, 2017 / 1:47 pm

   Ahh wat een weekendje zeg! Ik hoop dat je al weer wat licht kan verdragen!

 2. oma
  februari 20, 2017 / 11:54 am

  Dat was weer een levendig weekendje voor jullie, maar dan vliegt de tijd. Deze week is ook zo om en dan een week VRIJ! xx

  • Ballontraebay
   februari 20, 2017 / 1:46 pm

   Jaaa eindelijk! Xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: