0   31
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

365 plates #82 Duitse taferelen

Duitse

Vandaag heb ik Duitse taferelen mee mogen maken. Een interessante dag met een samenwerking wat weer de boeken in mag. Maar gelukkig waren er wel nog hele leuke dingen !

Duitsland

Mijn school heeft in de eerste 3 jaar van de opleiding altijd een periode met een samenwerking. Een samenwerking met Duitse scholieren. Op zich geen enkel probleem! Ik heb namelijk totaal geen moeite met Duitsers. Maar tot nu toe hebben mijn partner in crime Michelle en ik er iedere keer weer pech mee gehad. Het eerste jaar werden we voor *** gezet, en leek het alsof we niks hadden gedaan. Maar ze hadden gewoon alles gewijzigd. Het tweede jaar verliep de samenwerking gewoon heel stroef. En dit jaar is het niet de samenwerking, of de leiding nemen het probleem, nee het is de communicatie. We hebben vandaag de eerste dag samen gehad en als er 5 zinnen zijn gesproken is het veel. Michelle en ik denken stiekem dat ze gewoon bang zijn voor ons 😉 ! Op naar over 2 weken zullen we maar zeggen.

Huiswerk en bloggen

Rond een uur of 3 was ik klaar en vloog ik snel aan het huiswerk. We moesten vragen beantwoorden over een high performance organisatie. Voor jullie beeldvorming: het is een organisatie met een nieuwe manier van managen. Dit wil zeggen dat ze meer gebruik maken van teamleiders en niet meer van managers. Hierdoor creëer je gelijkheid wat veel positieve gevolgen heeft op het werk, de medewerkers en natuurlijk ook de organisatie. Dat had ik al bellend met Michelle zo gedaan. En daarna ging ik aan de slag voor Ballontraebay. Het artikel voor morgen staat al klaar, het idee voor woensdag is er ook al en voor de rest rommel ik nog even aan.

Spinazie stamppot met braadworst

Duits

Mijn tante en nichtje, ( van Kenneth’s kant, maar dat beschouw ik als eigen) schreven vaker als reactie onder de 365 plates over een spinazie stamppot. Ik antwoordde dan ook dat ik het eens wilde uitproberen. En dat heb ik vandaag gedaan! Met nog wat aardappels extra die we dan morgen op kunnen bakken. Ik moet zeggen dat de stamppot echt een aanrader is! Hij smaakte erg lekker. Ik maakte hem met natuurlijk aardappels, spinazie a la crème en een beetje boter.

Op de koffie

Daarna deed ik snel de afwas, zodat ik zonder pardon voor mijzelf even naar mijn ouders kon. Even bijkletsen en knuffelen met de hondjes.

Zo het was me het verhaal wel zeg ! Hoe was jullie maandag ?

Volg:

4 Reacties

 1. Tamara
  februari 20, 2017 / 9:51 pm

  Haha wij hebben ook spinazie stamppot gegeten maar dan met speklapjes.

  • Ballontraebay
   februari 21, 2017 / 6:20 am

   Haha ook lekker!

 2. oma
  februari 21, 2017 / 8:15 am

  weer een heel gevarieerde dag, op het moment ben je ook al weer volop bezig! xx

  • Ballontraebay
   februari 21, 2017 / 12:56 pm

   Klopt oma! Xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: