20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 plates #83 druk!

druk

Druk, druk, druk, zo zag mijn dag eruit! Op school viel het allemaal wel mee, maar de dingen erom heen niet. Het was een lange dag, waarin ik veel wilde doen en dat is niet helemaal gelukt. Maar ik heb ook goed nieuws!

School

druk

Het was een lange dag vandaag ! We hadden les tot 15.45 en op de een of andere manier voelde het als maandag. Er was niet doorheen te komen. Bij de ene docent liep het slijm bijna je mond uit en bij de ander was het gewoon niet bij te benen. En dan hebben we nog netwerk planning. Het verhaal van het kritieke pad, kennen jullie die nog ? De beste man kwam gisteren met het feit dat we daar morgen middag een toets over hebben. En laat ik het nou net niet onder de knie hebben. Dat frustreert enorm! Dus dat wordt dadelijk nog heel hard oefenen. Het voordeel van morgen de toets is dat ik donderdag studiemiles inlever, en zo een dag extra vakantie heb! Dat is dan weer het goede nieuws van vandaag.

Plannen

De plannen voor vanmiddag had ik keurig in OneNote opgeschreven. Leren, stofzuigen, koken, bloggen en ga zo maar door. Uiteindelijk kwam ik met een sik thuis, dus ik gaf Sjonnie zijn sprinkhanen, plofte zelf met een worstenbroodje op de bank en ging daarna spruitjes schillen. Vervolgens liep ik naar de winkel voor wat boodschappen die ik nodig had en daarna was het alweer bijna tijd om te koken. Stofzuigen heb ik geschrapt voor vandaag, morgen weer een dag 😉 En bloggen, dat zal een klusje voor morgenvroeg zijn denk ik. En na school heb ik vakantie, dus ik ga er niet teveel bij sippen! Soms gaat een planning niet zoals het loopt. De doorlooptijd van mijn kritieke pad is te kort geweest.

AGV’tje

druk

Vandaag hadden we gebakken aardappels, met spruitjes en vlees op het menu. Kenneth gaf ik de saté schnitzel en ik at de rundervink op. Daarnaast had ik ook nog wat komkommer om het bord wat meer groen te geven. Het smaakte erg lekker! En het toetje daarna nog beter! Ik had namelijk Mona Karamel zeezout vla meegebracht. Echt een aanrader om eens te proberen!

Zo ik hou op met schrijven. Ik ga druk aan de slag met voorbereiding op de toets! Op hoop van zegen zullen we maar zeggen! Wat aten jullie vanavond?

Fijne avond, dag,

 

Volg:

8 Reacties

 1. Dorothé
  februari 21, 2017 / 8:18 pm

  Rustig aan
  Een voor een dan lukt t wel
  Agv aardappeltjes hamlapje en witlof
  Soepje vooraf en yoghurt na

  • Ballontraebay
   februari 21, 2017 / 8:49 pm

   Zal ik doen mama! Hmm lekker!

  • Ballontraebay
   februari 21, 2017 / 11:05 pm

   Ook lekker!

 2. oma
  februari 22, 2017 / 8:38 am

  Succes Kelly. het komt goed en een goed vooruitzicht. Fijne vakantie!
  Ga zo door met het koken! Genoeg groenten, dat ga je zeker merken! Liefs oma

  • Ballontraebay
   februari 22, 2017 / 12:28 pm

   Dank u wel ! Dat gaat wel goed komen ! Liefs

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: