2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #84 vakantie!

vakantie

Vakantie! Eindelijk heb ik mijn welverdiende, 11 dagen aan een stuk, vakantie!! De regen kon voor mij de pret niet drukken. Daarnaast ging ik met de trein, want hey kostenbesparing! En ik wandelde lekker naar het dorp. Ik neem je mee door mijn dag!

Met de trein

Vanmorgen was ik niet al te laat uit bed. Ik wilde graag nog een artikel schrijven die vanmorgen ook online is gekomen. Ik kwam op het idee dat 6x vakantie ook wel een goede was om mee te starten. Aangezien vandaag mijn vakantie begon. Ik nam om kwart over 8 de trein, waar Michelle heel lief op mij stond te wachten.

Toets

De dag verliep lekker soepel. Ik had tot niet zo heel laat school, maar zoals ik gisteren al vertelde had ik een toets over het kritieke pad. Het pad wist ik te maken, maar de verdere vragen erbij waren lastiger. En als ik ze vergelijk met antwoorden van mijn klasgenoten ben ik lichtelijk de pineut. Maar we gaan het gewoon zien!

Kneuterig

Terug thuis ging ik na een appeltje met pindakaas huishoudelijke klusjes doen.Ik stofte de slaapkamer en daarna poetste ik de badkamer. Toen dat klaar was pakte ik mijn beurs en wandelde ik even naar het dorp. Ondanks het weer vond ik het heerlijk om buiten te zijn, ik vond het helemaal niet koud, alleen de regen was vies. Ik haalde een Ali-express pakketje op bij Bruna, snuffelde daar nog even rond en ging toen de Kruidvat, Blokker, Zeeman, Hema en als laatste de Plus. Daar haalde ik wat appels, spaghetti groente voor morgen en vuilniszakken. Niks spannends dit keer. En daarna ging ik aan de slag met het avondeten!

Steak en stout pie

vakantie

Kunnen jullie mijn Lidl shoplog nog herinneren ? Ik kocht in de Engelse/Ierse week een steak en stout pie voor in de diepvries. Die warmde ik vandaag op in de oven. En voor erbij maakte ik aardappelpuree met rode kool en spruitjes. Ik had namelijk nog een zak spruitjes liggen en die moest op.Het smaakte erg lekker en het was leuk om zo bezig te zijn met het avondeten. Als toetje at ik een magnum van de Plus, die zijn altijd goed!

En nu ga ik mij nog even bezig houden met de afwas, even mama bellen, een warme douche en voor de rest zie ik het wel weer. Heerlijk, vakantie! Geen stress, en alleen maar leuke dingen! Hadden jullie veel last van het weer vandaag?

Volg:

4 Reacties

 1. Roos Smeets
  februari 23, 2017 / 4:32 am

  Hé Kelly, wat een goed ingevulde dag. Geniet van je welverdiende vakantie!

  • Ballontraebay
   februari 23, 2017 / 6:33 am

   Hé Roos! Dankjewel! Ga ik zeker doen.

 2. oma
  februari 23, 2017 / 8:26 am

  leuk geschreven en goed gekookt! Koken wordt nog een feest in de vakantie! Fijne vakantie van opa en oma xx

  • Ballontraebay
   februari 23, 2017 / 10:30 am

   Dank u wel xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: