2   26
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #85 Super simpele spaghetti

spaghetti

Spaghetti! Eindelijk weer eens wat anders dan die aardappels! Daar had ik vandaag echt veel zin in, maar ik vergat het vlees uit te leggen en ik ging naar mijn ouders. Dus het liep weer lekker! Maar het was een hele fijne gezellige dag, dus let’s go!

Allereerst HAPPY BIRTHDAY OMA!! Een van mijn trouwste volgers is toch echt mijn oma, en zij is vandaag jarig !! Hopelijk heeft u een fijne dag gehad en vond u ons spontane bezoekje leuk! XXX

Gezelligheid bij mijn ouders

Vanmorgen ging ik met de bus op pad naar mijn ouders. Iets wat ik voortaan niet meer zo vaak zal doen, de trein reist veel fijner! Ik was om half 10 al daar en heb me heerlijk geamuseerd. Mama moest gewoon werken, dus ik ben even bij haar gaan zitten kletsen. Daarna ging ik naar binnen waar Jive (Ballontraebay) mij natuurlijk even kwam vergezellen. Lekker ouderwets met het laptopje aan de eettafel. Heerlijk! Kaya, de vogel, was lichtelijk beledigd dat ik wel de hondjes aanhaalde maar niet haar. Een luide schreeuw maakte duidelijk dat ook zij even “aangehaald” wilde worden. Volgens mij heeft ze het me uiteindelijk wel vergeven gelukkig!

Ik lunchte gezellig mee met een pizza tosti en warme chocolademelk en zo hadden we nog meer tijd om bij te kletsen, samen met Mandy die inmiddels ook thuis was gekomen.

Pakketjes

Mama had gisteren al een pakketje voor mij aangenomen, en vandaag kwam er nog een groot pakket binnen. Binnenkort zal ik beide laten zien. Het zijn namelijk een onwijs mooie canvas die ik nog tegoed had van Kenneth voor mijn verjaardag. En mijn visitekaartjes!! Ik ben er echt super blij mee!

Op naar oma en opa

Oma was vandaag dus jarig! Haar verjaardag hadden we zondag al gevierd, maar vandaag konden we eigenlijk ook niet voorbij laten gaan! Dus toen Jill eindelijk thuis was van school gingen we snel een bloemetje scoren en op naar oma en opa. Een gezellige boel met lekkere vlaai. Daarna brachten mijn ouders en zusjes mij weer thuis. Dat was een handige combinatie aangezien Kenneth en ik een straat terug wonen. En zo zagen ze onze veranderde keuken en nieuwe stoelen 🙂

3S: Super simpele spaghetti

Als avondeten wilde ik graag wat makkelijks maken. Ik dacht aan spaghetti met Italiaanse groente en gehakt. Bij dat punt gehakt ging het dus mis, die vergat ik uit de diepvries te halen.. Mama bracht mij toen ik bij hun was op het idee om gehaktballetjes in tomatensaus te halen bij de bakker. Dus toen ik brood ging halen gaf mama mij ook geld mee voor de balletjes. Heel lief! En dat maakte dat we uiteindelijk Spaghetti met gehaktballetjes in tomatensaus en sperziebonen aten. Ik vond het erg lekker! Soms moet super simpel ook kunnen.

Zo en nu ga ik als de wiedende weerga aan de slag met de afwas. En dan nog even wat bloggen en computeren. De wekker gaat namelijk al om 04.20 ! Morgen ga ik mee de vrachtwagen op en helaas heeft deze wagen geen stekker omvormer, dus dan moet ik het met mijn tablet doen en daar kan niet alles op. We gaan wel naar Schiphol toe, dus dat maakt veel goed! Hoe was jullie dag ? Veel last gehad van de storm ?

Volg:

5 Reacties

 1. Dorothé
  februari 23, 2017 / 8:21 pm

  Het was heel gezellig meis xxx

  • Ballontraebay
   februari 23, 2017 / 9:39 pm

   Vond ik ook! xxx

 2. oma
  februari 24, 2017 / 8:17 am

  een mooie dag. Wij vonden het ook heeeell gezellig en de tulpen staan zo fier. Groetjes en een heel fijne dag samen! xx

  • Ballontraebay
   februari 24, 2017 / 8:24 am

   Dank u wel! Xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: