2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #87 uitgewaaid weekend

weekend

Het officiële weekend is alweer om! Alhoewel de meeste Limburgers misschien nog niet ontwaakt zijn uit hun slaap, aangezien het hier carnaval is. Wij hebben het niet gevierd, maar hebben wel een heel leuk weekend achter de rug! We hielden een shop/game middag-avond en gingen naar Zoutelande.

Zaterdag

Zaterdag waren mijn schoonouders er in de ochtend. Ze kwamen de auto terugbrengen die we vrijdag naar hun hadden gebracht en gipsplaten halen. Toen mijn zusjes en schoonbroer kwamen gingen zij weer richting huis. Het was een hele verrassing dat mijn jongste zusje mee kwam, heel leuk! Normaal blijft ze in het weekend liever lekker thuis, maar aangezien ze ook vakantie heeft, kwam ze mee. Gezellig!

Mijn zusjes en ik gingen eerst naar de DM in Duitsland en boodschappen doen bij de Aldi en Lidl. De DM was erg geslaagd, en we kochten leuke producten en zagen ook veel leuke producten. Bij de Aldi was het zó druk! We waren met een karretje binnen gekomen en gingen met het karretje ook net zo hard de winkel weer uit. We leken net dieven, maar waren gewoon wild van de drukte haha. Bij de Lidl gingen we zonder karretje naar binnen, dat leek ons verstandiger. En dat was het ook! We haalden wat eten en lekkers voor mee te nemen naar Zoutelande.

Als avondeten kochten we van die Duitse broodjes en een soort barbeque worsten. Daarnaast maakte we nog een salade. En bij de Plus haalden we nog een zak frietjes. We keken Step Up 4 en zaten gezellig met z’n allen bij elkaar in de woonkamer. Gewoon lekker ons eigen ding doen, dat is altijd het leukste!

En ons toetje: spaghetti ijs !

Zondag

Zondag stonden we rond 10 voor 8 naast ons bed! Verzorgen, aankleden, spulletjes bij elkaar pakken en hop de auto in naar mijn ouders. Vanuit daar zouden we dan met z’n allen vertrekken naar Zoutelande. De afgelopen keren hadden we regelmatig een discussie over hoe het kon dat we sneller waren, nu was dat dus andersom! Papa heeft een nieuwe auto met meer pk’s en dat hebben we gemerkt. We waren hem regelmatig kwijt haha.

De pitstop hielden we bij de Mc Donalds in Etten-Leur. Na een dikke 10 minuten kregen we eindelijk de bestelling. De koffie was niet lekker, maar de rest gelukkig wel. Maar dat doen we dus  geen 2e keer meer daar haha.

Uiteindelijk waren we om half 12 aan zee en gingen we op pad. Eerst het strand op een behoorlijk stuk, toen de duinen in, vervolgens door naar het dorp. Daar snuffelden we even in de winkels die wel open waren en daarna gingen we wat eten. Ik had als avondeten frietjes met kibbeling ! Heel lekker!

Daarna bekeken we mijn favoriete winkeltje Goodies en haalden we een ijsje in de winkel ernaast. Ik had Griekse yoghurt en chocolade, hemels! Met ons ijsje liepen we terug de dijk op waar ons ijsje net niet van de lepel werd afgeblazen. En liepen we weer een heel eind over het strand, terug door de duinen en onderlangs naar de auto.

We voelden onze benen zo goed als niet meer, maar we waren wel heerlijk uitgewaaid! Daarna reden we weer terug naar huis. Onderweg kreeg papa problemen met zijn auto, dus die reed spontaan niet meer zo ruig terug haha. Gelukkig hebben ze nog garantie, dus dat gaat helemaal goed komen. Terug thuis losten we opa af, aten we een broodje en keken met z’n allen boer zoekt vrouw. Daarna liepen we nog even naar mijn schoonouders, waarna we naar huis reden en lekker in bed kropen.

Het was een onwijs leuk en fijn weekend! Ik kan er weer even tegenaan, maar eerst nog lekker een weekje vakantie houden. Kenneth heeft vandaag nog vrij en als het goed is komen Mandy en Jordy weer langs, dus dat wordt vast gezellig! Hoe was jullie weekend ?

Volg:

6 Reacties

 1. oma
  februari 27, 2017 / 12:24 pm

  je hebt toch een mooi leventje Kelly, er valt veel te genieten. Gisteren was ik alleen, maar daar kan ik ook van genieten. Groetjes van opa en oma ook voor de rest! xx

  • Ballontraebay
   februari 27, 2017 / 7:11 pm

   Alleen zijn is ook wel eens lekker he 🙂 groetjes terug xx

 2. Dorothé
  februari 27, 2017 / 12:24 pm

  Het was een super leuke dag

  • Ballontraebay
   februari 27, 2017 / 7:12 pm

   Vond ik ook!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: