0   31
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

365 plates #88 Italiaanse traagheid

Italiaanse

Het Italiaanse tempo hebben we wel gehad vandaag! Mijn zusjes en schoonbroer kwamen gezellig langs, we gingen op pad, wachtte, kookte, alles op een rustig tempo. En dat was ook wel nodig na gisteren !

Lekker lui

Vanmorgen deden we lekker lui. We lagen eigenlijk veel te lang in bed. Ik kreeg een groot ontbijt op bed van Kenneth, heel lief! Boterhammetjes, ei, worstenbroodjes, en nee dat kreeg ik niet op haha. Maar lief was het wel!

On the road

Tegen de middag kwamen mijn zusjes en schoonbroer! Eerst moesten we halsoverkop nog boodschapjes doen. De winkels sloten hier om 13.00, vanwege de carnavalsoptocht. Na een glas fris gingen we op pad naar de Mediamarkt. Mandy had namelijk de 2ds in Pokémon editie gezien. Heel gaaf. Dus die gingen we halen. Alleen bleek bij thuiskomst het spel er niet op te zijn geïnstalleerd, dus gingen Mandy en ik weer terug. En daar zaten we dik een uur voordat we met lege handen naar huis konden. Gelukkig stonden er brownies in de oven na thuiskomst gemaakt door Jill.

Lasagne

Italiaans

Buiten het Italiaanse tempo dat we hadden aten we ook Italiaans. Ik maakte lasagne naar het idee van Jill. Mandy en Jordy gingen ondertussen terug naar de Mediamarkt en haalden dezelfde console alleen met een ander spel. Jill en ik bouwde ondertussen de lasagne op. We aten hem op onder de film “She’s the man”! Leuk om weer eens te kijken. De heren waren lekker aan het computeren ondertussen. Het smaakte in ieder geval erg goed, het was niet super stevig maar dat geeft niet. Daarna aten we nog een kommetje ijs !

En nu zitten we eigenlijk gewoon gezellig ons eigen ding te doen en nog steeds de film te kijken. Ik hou van dit soort avondjes, heel gezellig het huis zo vol ! Wat aten jullie vandaag?

 

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: