20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 plates #89 een drukke dag

dag

De eerste dag na ons weekend was gelijk een volle dag! Ik ging namelijk mee de vrachtwagen op, waarbij we meer dan genoeg adressen kregen en mee maakte. Maar ik genoot wel weer!

Allereerst moet ik even zeggen dat ik het onwijs gaaf vind hoeveel mensen het artikel over overspannen zijn hebben gelezen. Als jij er een van was, dan dankjewel! Hiermee heb ik volgens mij wel het recordaantal bezoekers verbroken, dat was niet mijn bedoeling, maar tof vond ik het zeker! Ik hoop dat jullie hiermee mijn boodschap begrijpen en ook gaan praten als dat nodig is.

Vroeg!

Kenneth had gisteren te horen gekregen dat hij om 6 uur moest vertrekken. Dus rond 5 uur ging de wekker en om 6 uur zaten we in de wagen met het feit dat we naar Nijmegen moesten. Om 7 uur waren we daar, een dik halfuur te vroeg voor het eerste bedrijf zou openen. Maar beter te vroeg dan te laat! Alhoewel we van binnen toch best wel baalde ;). En ik had tijd genoeg om tussendoor ook het boek van Annic van Wonderen uit te lezen. Dus dat kwam mij niet verkeerd uit!

De rit

We hadden ongeveer 13 adressen van Nijmegen tot Oss. Een hele klus om voor elkaar te krijgen. Maar het lukte ons toch! Normaal gesproken lopen dit soort routes veelal in de soep, maar omdat de bedrijven meewerkten en het voor de rest ook lekker meezat liep het soepel. Nadat we hadden geladen in Oss haalden we nog n broodje bij het tankstation. Ik had genoeg bij me in theorie, maar als je langer op bent heb je ook eerder honger! Dus een broodje filet americain ging er goed in.

Leftovers

dag

Rond half 7 waren we weer terug in Venlo. Na het lossen konden we rond kwart op 7 lekker naar huis! Ik warmde vandaag de lasagne van gisteren op en nog wat spaghetti van vorige week. Met daarbij ijsbergsla en gewone sla. Lekker makkelijk en meer als genoeg na ons broodje!

Zo het was me het dagje wel moet ik zeggen. Heel leuk, maar het blijft ook vermoeiend. Morgen heb ik een dagje thuis gepland, eigenlijk wilde ik ook wel mee, maar ik moet even letten op mijn grenzen zoals je vanmorgen kon lezen. Dus morgen hou ik een thuis/dorp dagje! Gelukkig zijn er nog genoeg keren om lekker mee te gaan op de wagen! Hoe was jullie dinsdag?

Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: