2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #90 on the road again

road

On the road again, gisteren was ik er nog heilig van overtuigd dat ik er een thuis blijfdagje van zou maken en uiteindelijk belande ik toch in de wagen! Ik vermaakte mij prima met de spullen die ik mee had genomen en de binnenkant van mijn ogen (oeps!).

Opstaan

Vanmorgen was het opstaan even niet zo’n gemakkelijk karwei! Ik was nog zo moe, en de wekker ging weer om 5 over 5. Dat was even een zure appel. Maar uiteindelijk zaten we weer gewoon keurig op tijd in de auto op weg naar Venlo. Rond 6 uur reden we de plaats af op weg naar onze eerste klant in Gelderland. Ik meen bij Doetinchem! En daar waren we al om half 8, mooi op tijd dus.

De rest van de rit verliep verbazend soepel. Er waren wat lastige pallets om te lossen, maar voor de rest hadden we nergens echt last van. Voor onderweg had ik mijn tekenblok meegenomen om te gaan handletteren. Dat was namelijk een van de dingen die ik wilde doen deze vakantie. Dus dat hebben we maar even zo opgelost! Erg leuk om te doen!

Slapen

Op de heenweg doezelde ik al in slaap, maar ook tussen de middag viel ik weer in slaap. Volgens mij had ik gewoon wat powernapjes nodig. Gelukkig was Kenneth op beide momenten aan het bellen, dus ik weet het me wel uit te kienen! Een mooi gezicht trouwens was de Gazelle fabriek! Die heb ik vandaag van binnen gezien, echt heel leuk om te zien hoe ze daar werken. De fietsen gaan daar met een lopende band de fabriek door. Gaaf!

Terug naar huis

road

Uiteindelijk hebben we weer genoeg uurtjes erop zitten ! Het was een lange dag en ik ben blij dat ik zo meteen lekker naar bed toe kan. Als avondeten aten we een broodje bapao, niet geweldig, maar voor vandaag was het prima! Morgen ga ik weer fijn koken, daar wordt het langzamer zeker ook weer tijd voor! En daar heb ik ook heel veel zin in. Maar eerst morgen back on the road, even Kenneth vergezellen en ondersteunen!

Hoe was jullie dag vandaag? En wat aten jullie ?

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  maart 2, 2017 / 8:07 am

  Weer een mooie dag samen, zo kan het ook anders lopen, dan dat je wilde, maar dat moet kunnen!!! xx

  • Ballontraebay
   maart 2, 2017 / 9:41 am

   Precies oma! Xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: