2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #95 Duits dagje en relaxen

Duits

Uitgeslapen, in combinatie met een beetje hoofdpijn begon ik weer de eerste schooldag na de vakantie. Een rustig dagje dat alleen maar bestond uit Duits. Laat ik jullie maar even meenemen !

Op tijd !

Vanmorgen moest ik om half 7 mijn bed uit. Kenneth lag toen nog heerlijk te slapen, hij hoefde pas kwart voor 8 eruit. Hij ging met mijn auto naar het werk, dus ik ging met de trein om 10 voor 8 richting school. Het is soms best lekker om met muziek in de oren dat stuk te lopen. Niet altijd, maar het helpt wel om het brein leeg te schudden en nieuwe ideeën op te doen. Maar daardoor zat ik al vrij op tijd op school. Kortom tijd om nog even te werken aan Ballontraebay!

School

Zoals ik al zei, school stond compleet in het teken van Duits. De Duitse taal en Duitse leerlingen. Waar wij 2 weken geleden naar hun gingen, kwamen zij vandaag naar ons. Ons territorium ;). We zijn redelijk vooruit gekomen, maar hebben bijna geen woord gesproken met ze.

Voor de lunch gingen we naar het restaurant dat bij de school hoort. We kregen een soort buffet met preisoep, kroketjes en frikadellen, broodjes en beleg. Het was heel goed verzorgd en het smaakte prima!

Na nog een uurtje Duits bracht Michelle me terug naar het station. Ik was precies op tijd om de trein in te stappen. Super! Terug in het dorp deed ik wat kleine boodschapjes en liep ik naar huis. En daar zag ik Kenneth’s auto weer op de oprit staan. Daar was ik wel blij mee.

Vissticks met een snijbonenstamppot en sla

Het was de bedoeling wat aan een opdracht te doen en een stuk vooruit te bloggen, maar je raad het al dat liep niet zo. Ik keek wat Youtube filmpjes, wat tv, scrolde wat over het internet en zo vloog de tijd weer voorbij. En toen was het alweer tijd om te koken. Ik maakte een snijbonenstamppot met vissticks en nog wat sla van gisteren. Veel groentjes en weer eens vis in plaats van vlees. Puur uit nood, want ik was vergeten vlees uit te leggen haha.

De avondplanning

En nu is de avond alweer begonnen! Kenneth is nog onderweg, die verwacht ik rond half 10 thuis. Hij mag nu weer ander werk bij zijn werkgever gaan doen. Een pak van mijn hart! Mama heb ik inmiddels gebeld, de afwas is gedaan en nu nog wat bloggen, boterhammetjes smeren en knuffelen met Kiko.

Ik wens jullie een hele fijne avond! En wat lag er bij jullie op het bord vandaag?

Volg:

6 Reacties

 1. Dorothé
  maart 6, 2017 / 8:56 pm

  Bonenmix met rijst

  • Ballontraebay
   maart 7, 2017 / 8:44 am

   Lekker!

 2. Ans v zantvoort
  maart 6, 2017 / 9:26 pm

  Tuinboontjes met spekjes

  • Ballontraebay
   maart 7, 2017 / 8:45 am

   Ook lekker!

 3. oma
  maart 7, 2017 / 8:10 am

  soep, wokgroenten met rijst en kipblokjes, havermoutpap. Fijn. voor jullie, de verbetering voor Kenneth, succes Kenneth! Kelly , een mooie dag! oma xx

  • Ballontraebay
   maart 7, 2017 / 8:45 am

   Lekker! Dank u wel oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: