2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #96 Mr. Spork’s Yoghurt en leftovers

Mr. Spork's

En daar zijn we weer! Vandaag reed ik in een Mercedes, kocht ik Mr. Spork’s yoghurt, maakte ik simpel eten, ging ik naar school en zat ik weer doelloos naar mijn beeldscherm te staren. Dus laten we maar gauw beginnen met wat ik heb meegemaakt!

Met de Mercedes

Vanmorgen ging om 05.50 de wekker! Kenneth moest zijn wagen ophalen bij het bedrijf waar hij even voor heeft gereden en nu mocht hij zijn wagen daar weghalen en terug naar zijn oude werkplek. Maar omdat hij lastig bij zijn auto kon komen als hij alleen ging bracht ik hem even. Helemaal niet erg! Zo kon ik even genieten van de “luxe” auto. Hij zit en rijdt namelijk ietsje comfortabeler dan mijn lieve blauwe gebakje.

Bezige bij

Op school leerde ik niet veel nieuws. Ik brak mijn hoofd over exponentiële breuken en productielogistiek. Onze klas werd gevraagd wie er een systeem wilde gaan testen die ze gebruiken in logistieke en transportbedrijven. Daar zeg ik geen “Nee” tegen! Dus donderdagochtend en vrijdagochtend mag ik ermee aan de slag. Daarnaast werden we gevraagd wie er mee wilde doen aan een meeting waarbij er bedrijven, leraren en leerlingen met elkaar gekoppeld werden voor een dag. Morgen ga ik eens navragen of dat iets voor mij is.

Hawaii schnitzel en chill

Op de terugweg naar huis reed ik nog even langs Kenneth’s baas. In zijn wagen lagen nog wat spullen die hij nodig had om bij zijn oude opdrachtgever te werken. Dus die pikte ik even op. Daarna deed ik wat boodschappen en reed ik naar huis. Thuis staarde ik doelloos naar het beeldscherm van mijn laptop. Wel onder het genot van een kopje warme chocomelk en snoepjes. Ik kreeg weer eens niks op het scherm. Hopelijk gaat deze writersblock snel voorbij.

Om iets voor 6 startte ik met koken. Ik bakte een Hawaii schnitzel, met een aardappel en wat bonenstamppot uit de magnetron en tomaten-komkommer salade. Daarna smeerde ik alvast de boterhammen en deed ik de afwas, want om kwart op 7 kon ik alweer de auto in!

Mr. Spork’s yoghurt

Mr. Spork's Yoghurt

Nadat ik Kenneth had opgehaald reden we weer naar huis. Ik kookte wat voor hem en vervolgens aten wij ons toetje. Mr. Spork’s Yoghurt met fruit! Ik zag hem zondag al in de aanbieding bij de Plus en het logo sprak mij gelijk aan. Maar ik vond €1,50 voor een bakje yoghurt met muesli en aardbeien wat duur. Toch bleef het in mijn hoofd, dus nam ik het vandaag mee! Het smaakte heel lekker, maar dit is ook heel goed zelf te maken denk ik. Alhoewel je dan niet zo’n leuk vorklepel ding hebt en niet zo’n gezellig bakje.

Ook “knuffelde” ik nog even met Kiko. Het is een soort van oefenen. Het buizensysteem vond hij wel interessant volgens mij, alleen past hij daar binnenkort niet meer in. Dat heb ik al in de gaten haha.

De dag is alweer bijna om! Ik ga nog even proberen wat te schrijven en daarna is het douchen en naar bedje toe. Fijne avond of fijne dag! Kende jullie Mr. Spork’s al ?

 

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  maart 8, 2017 / 8:30 am

  weer goed je best gedaan op school, maar ook wat er privé bij komt. Vandaag een mooie dag Kelly! groetjes oma

  • Ballontraebay
   maart 8, 2017 / 12:11 pm

   Hetzelfde oma! Groetjes

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: