2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #97 mijn eerste gaatje in mijn kies

gaatje

Een gaatje in de kies, een gaatje, mijn allereerste gaatje! En vandaag werd hij gevuld. Ik ben een hele tandartservaring rijker. En daarnaast deed ik natuurlijk mijn dagelijkse dingetjes. Dus ik neem jullie weer even mee!

Living on the edge

Bron

Vanmorgen sliep ik een beetje uit, tot half 7, omdat ik pas om kwart op 9 moest beginnen. Ik mocht weer met mijn blauwe gebakje op pad. De tank was alleen tegen het einde aan en ik verwachtte dan ook ieder moment dat het reserve lampje aan zou springen. Dus ik had weer het “living on the edge” gevoel! Maar het viel mee, hij ging niet aan op de heen weg!

Slaap kindje slaap

Als er iets is waar ik momenteel moeite mee heb, dan is het mijn ogen open houden! Zo moe! Ik ga op tijd naar bed, maar wordt iedere nacht een paar keer wakker. Ik denk dat ik iet wat te veel aan mijn hoofd heb. Maar dat zal wel wegtrekken. In ieder geval kon je op school bij mij “slaap kindje slaap” zingen.

Het was verder wel interessant. Niet heel spannend, maar wel leuk. Ik heb me opgegeven om vrijdag 31 maart mee te doen aan de Hackathon waar ik het gisteren over had. Het lijkt me wel leuk om eens te zien hoe dat er aan toe gaat.

Kies gevuld

Na school was het tijd om naar de tandarts te gaan. Eerst reed ik even naar mijn ouders om wat te drinken en mijn tanden te poetsen. Daarna ging ik echt. Met de billen bij een geknepen lag ik in de stoel. Maar eigenlijk viel alles reuze mee! De spuit en ook het boren enzo. Het was eigenlijk allemaal appeltje eitje. Het vreemde was alleen dat hij een ander gaatje op het oog had, dan ik dacht. Hij moest voor mij links zijn en ik meende dat ik er rechts een had. Maar goed, het zal wel kloppen.

Daarna reed ik nog even terug naar mijn ouders en zusjes om nog wat te drinken. En nog even te knuffelen met de hondjes. Altijd gezellig!

Tagliolini met tomaat mascarponesaus

gaatje

Rond half 6 ging ik huiswaarts om te koken. Ik had afgelopen maandag nog wat boodschapjes gedaan, waaronder verse pasta met verse saus. Die wilde ik vandaag gaan maken. Dus zo gezegd, zo gedaan! Ik maakte tagliolini met gehakt en ui in tomaat mascarponesaus en daarnaast nog spaghettigroente. Ik moet zeggen dat ik het erg lekker vond en voor herhaling vatbaar! Het is misschien wat prijziger, maar voor eens in de zoveel tijd moet dat ook wel kunnen denk ik. Daarna deed ik de afwas en vervolgens dook ik de bank op met mijn laptopje.

Tijd om dit artikel te schrijven en een artikel voor morgen. Daarnaast ga ik weer eens lekker tv kijken ! Dat doe ik namelijk niet zo vaak haha. En natuurlijk even knuffelen en oefenen met Kiko.

Zo en dat was mijn gezellige en spannende dagje. Nu weet ik ook hoe het is om een gaatje te hebben en het te laten vullen haha. Wat aten jullie vandaag ?

Volg:

8 Reacties

 1. Tamara
  maart 8, 2017 / 8:25 pm

  Pizza. Ja we zijn weer stout geweest. En vandaag voor het eerst met kleren aan geoefend voor het afzwemmen van ons c diploma. Tjonge ik word oud hahaha.

  • Ballontraebay
   maart 8, 2017 / 9:20 pm

   Ohh maar hard werken mag beloond worden haha! Jullie zijn goed bezig! Hahaha, dat valt best nog mee hoor, je leeft je gewoon goed in in het leven van Luca haha.

 2. Ans v Zantvooer
  maart 8, 2017 / 9:37 pm

  Luca blijft een nachtje slapen, dus hij mocht kiezen ……… mc Donalds natuurlijk, voor het gemak ook maar even frietjes voor Ton gehaald, morgen maar weer gezond

  • Ballontraebay
   maart 8, 2017 / 9:45 pm

   Hmmm zo lekker !! Ik heb al een paar dagen zin in frietjes, wordt weer eens tijd haha

 3. oma
  maart 9, 2017 / 12:07 pm

  morgen is het al weer vrijdag, maar het wordt waarschijnlijk beter weer en dat is nu ook belangrijk nieuws. Ben je de regen ook zo moe? Groetjes en liefs van oma xx

  • Ballontraebay
   maart 9, 2017 / 3:35 pm

   Ik ben de regen ook moe oma ! liefs en groetjes terug xx

 4. mei 13, 2017 / 12:25 pm

  Haha, I too, like to live on the edge. Zo af en toe denk ik “ja dat redden we wel, ik ken mijn auto” en dan rijd ik veel te lang door op een bijna lege tank. Laatst gaf hij z’n laatste pufje, toen ik het benzinestation inreed, kan je nagaan!

  • Ballontraebay
   mei 13, 2017 / 3:02 pm

   Haha risico van het vak

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: