2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #98 in het testpanel

testpanel

Vandaag zat ik in het testpanel op school. Een geslaagde ochtend en daarna probeerde ik mijn to do lijstje af te werken, wat zoals gewoonlijk mislukte, maar dat nemen we maar weer voor lief!

Het testpanel

Vanmorgen was ik weer eens niet uit bed te krijgen. Uiteindelijk sleepte ik mezelf er uit. Vandaag zou ik namelijk mee gaan doen aan een testpanel op school. Maar daarvoor moet ik natuurlijk wel ontbeten hebben, een blog geschreven, blogjes gereageerd en de rest van mijn ochtendpatroon. Het blogje heb ik niet geschreven, maar de rest lukte wel. Om 8 uur zat ik in de auto en iets voor half 9 was ik daar.

Voor vandaag hadden ze de firma Tans uitgenodigd. We kregen een presentatie waarbij we zelf ook nog na moesten denken. En daarna liep hij met ons door het programma heen. Heel leuk om te zien. En ook mooi dat ze het geen maatwerk noemen, maar wel bepaalde services bieden die het maatwerk maken. Het was echt ontzettend interessant om te zien en er aan mee te doen. Daarnaast vertelde hij veel over wat er aan automatisering achter zat. Het deed me denken aan de informatica lessen die ik heb gehad op de Havo. Waren die toch nog ergens goed voor 😉

Het to do lijstje

Vanmorgen had ik mij een to do lijstje opgesteld. Er waren namelijk nog genoeg huishoudelijke klusjes die ik wilde doen, werken aan Ballontraebay en aan school. Uiteindelijk heb ik een beetje aan de huishoudelijke klusjes gedaan en een beetje aan Ballontraebay. Niet zoals ik wilde dus. Ik mopper er al een paar dagen over, maar wat ik wil schrijven komt er niet uit. Hopelijk gebeurt dat morgen of van het weekend wel!

AGV’tje

testpanel

Voor avondeten maakte ik vandaag een AGV’tje. Ik kookte aardappels met worteltjes, een bakje met bietjes met ei en een cordon bleu. Het was in ieder geval best lekker. Met de aardappels heb ik buiten gestaan om te bloemen. Maar helaas waren ze van binnen nog een beetje hard, dus we aten niet alles op.


Bron

Daarna deed ik de afwas, smeerde ik de boterhammen en was het tijd om weer even te oefenen met Kiko. Het blijft een uitdaging, mijn kleine vriend. Ik had een tip gekregen van een klasgenoot voor het bijten. Eerst mijn handen wassen! En dat hielp. Nu nog zorgen dat hij niet bang meer is voor ons. Een kwestie van tijd zullen we maar zeggen. Uiteindelijk gingen we ook nog even bij mijn ouders en zusje buurten. We, of ja papa en ik, of ja ik keek Alice in Wonderland. Nooit gedacht dat dat zou gebeuren, maar ik vond het een erg mooie film. Alleen jammer dat ik het einde niet kon zien, want we moesten naar huis! De eerste wekker gaat hier weer om 5!

En nu is het laat zat, ik ga mij omkleden en dan lekker naar bed! Mijn ogen vallen inmiddels langzaam toe. Hoe was jullie dag ?

Volg:

5 Reacties

 1. oma
  maart 10, 2017 / 8:26 am

  niet te veel hooi op je vork nemen Kelly, vandaag een fijne dag en daarna een mooi weekend met de nodige rust! groetjes xx oma

  • Ballontraebay
   maart 10, 2017 / 2:49 pm

   Komt goed oma ! groetjes xx

 2. Mandy (een van je zusjes :P)
  maart 10, 2017 / 8:47 am

  Ik heb Alice in Wonderland op dvd hihi 😀 kunnen hem best eens kijken hihi en de tweede film ook op dvd dus 😀 ook te kijken hihi die zijn zoooooo mooooi 🙂

  • Ballontraebay
   maart 10, 2017 / 2:50 pm

   Ja leuk 😀 !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: