2   29
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #99 een vrije middag

middag

Een vrije middag, heerlijk, en die besteedde ik uiteraard goed! En vanmorgen nam ik weer deel aan het testpanel en gaven we ter afsluiting onze mening. Een interessante dag eigenlijk gevuld met een hoop gezelligheid.

Mendrix

Vandaag mochten we Mendrix uittesten. Ik was wat vroeg dus ik mocht als allereerste uitproberen hoe het in zijn werk ging. Ik was vooral enthousiast over het stukje een order maken en het ook op je telefoon kunnen bekijken. Zo konden we van A tot Z meekijken.

Ik maakte verschillende dingen aan, orders, chauffeurs, ritten, klanten. En ook via een webportal konden we het uitproberen. Hoewel ik de manier van de presentatie met het programma van gisteren de meest ideale combinatie vond, was het erg leuk!

Na afloop hadden we nog een lunch met broodjes kroket en harde broodjes. Ook mag ik voor het bedrijf een mini verslagje schrijven voor op hun Facebook pagina, dus reclame heb ik wel weer gemaakt ;). Toen de consultant weg was gingen we overleggen over hoe wij erover dachten. Uiteindelijk kwamen we unaniem op het programma van gisteren, maar uiteindelijk beslist de leraar. Het was in ieder geval tof om er bij betrokken te zijn!

Vrije middag

Eigenlijk zou ik na afloop van de sessie nog Engels en Nederlands hebben. Bij Engels zou ik een presentatie moeten geven, maar ik kwam er gisteren achter dat de informatie nog op mijn pc stond. Dom! Dus hebben we dat verplaatst naar volgende week. Op Nederlands moesten we 2 uur wachten, waardoor ze zeiden dat we eigenlijk moesten blijven, maar ook naar huis mochten. Dus ik ging naar huis! Onderweg bedacht ik me dat ik wel zin had om even naar mijn ouders en zusjes te gaan. Dus ik reed door met een kleine pitstop voor oortjes voor de telefoon. Dan kon ik Kenneth even bellen.

Bij mijn ouders en zusjes was het erg gezellig. Gewoon kletsen, beetje laptoppen, soepje eten en toen was het alweer etenstijd voor hun. Kenneth zou op tijd thuis zijn, dus ik ging naar huis.

 \

Onderweg zag ik dat mijn km teller op de 104400 stond ! Dat wil zeggen dat ik 4400 km heb gereden !! Toen ik thuis was stond hij op 4409. Wauw! Nooit gedacht dat ik zoveel zou rijden haha.

Leftover !

Eergisteren aten we zoals ik toen vertelde pasta. Vandaag warmde ik het beetje op en gooide ik er worteltjes van gisteren bij. Een volwaardige maaltijd lijkt mij zo. En gelukkig smaakte het ook. Toen Kenneth thuis was maakte ik nadat hij had gegeten een “Yes it’s Friday bord met wat lekkers” en ik nam Kiko weer even op de bank.

Hoi Kikootje!

We proberen wat te verzinnen waardoor hij zich niet verveeld op de bank en we hem wat meer handtam kunnen krijgen. Dus ik maakte het buizensysteem aan elkaar en hij ging op pad. Hij vond het wel spannend! Het was in ieder geval leuk om te zien hoe hij er mee bezig was.

En dat brengt ons op het einde van de dag! Ik ga zo lekker naar bedje. Ik ben gaar en morgen gaan we weer op pad. Mandy en ik gaan even de stad onveilig maken door te snuffelen terwijl mijn schoonbroer en Kenneth gezellig gaan gamen. En daarna sluiten wij ons er gezellig bij aan. Goed geregeld ! Wat zijn jullie plannen voor het weekend ?

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  maart 11, 2017 / 8:00 am

  Een fijn weekend Kelly en Kenneth en de groetjes aan Mandy en Jordy. Mooi weer, ga naar buiten! liefs oma

  • Ballontraebay
   maart 11, 2017 / 9:21 am

   Hetzelfde oma ! Ook voor opa! Mandy en ik gaan vandaag even lekker de stad in! Liefs

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: